Ada apa Dalam Frankie dan Bless You Blended Essential Oils?

Seharian rasa tak seronok jika nak tinggalkan anak dengan pengasuh bila anak tak sihat. Hingus meleleh dan batuk kong-kong.

Tak perlu risau lagi ye mommies. Formula NARINAR Frankie ni akan legakan selsema bayi mommies tu sepantas 2 minit. Tak percaya?


Lihat sendiri bahan-bahan dalam NARINAR Frankie ini sekarang

1. Frankincense

Ajaib sangat bila selsema boleh hilang dengan Frankie. Inilah bahan utama dalam Frankie iaitu frankincense. Getah pokok dari Timur Tengah ni akan longgarkan kahak dan cairkan hingus si comel. Bila dah sihat, ia akan kuatkan imun badan supaya tak mudah kene selsema lagi. Hebatkan?

2. Lemon

Biasakan bila rasa nak selsema minum air lemon dengan madu. Apa yang lemon buat ialah ia akan legakan saluran pernafasan. Jadi memang cepat selsema si comel kering. Tapi dengan Frankie tak payah paksa bayi minum air madu lemon ye. Urut guna Frankie je tau.

3. Lavender

Satu lagi bahan untuk pernafasan si manja mommies tu. Lavender akan mengurangkan radang saluran pernafasan. Jadi anak tekak yang merah berapi macam gunung berapi nak meletus tu akan kurang merahnya. Lagi seronok bila guna Frankie ni ia akan beri ketenangan dan seimbangkan fizikal, mental dan emosi mommies dan si comel. Syok tau!

4. Peppermint

Bahan yang terkenal dalam menu masakan arab ini memang banyak manfaatnya. Peppermint inilah yang akan legakan saluran pernafasan. Jika si comel demam, ia akan turunkan suhu badan dengan menggunakan teknik jerlum. Sesuai sangat bila diletak sehelai dua dalam masakan yang dapat melegakan sistem penghadaman. Dengan Frankie tak perlu keluar rumah lagi. Yeah!

5. Minyak Zaitun

Minyak Zaitun banyak manfaat. Tapi fungsi utamanya dalam Frankie ini ialah sebagai carrier oil. Carrier oil atau minyak pembawa ini menjadikan formula minyak pati ini selamat digunakan pada kulit manusia terutama kulis halus mulus bayi mommies tu.

Bayi masih belum selsema? Mula terapikan bayi dengan NARINAR Frankie sebagai langkah pencegahan. Sediakan paying sebelum hujan. Juga terdapat dalam bentuk roll on yang mesra travel.

 

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required