Kedah

Amrida Sumaryanti

Parlimen : Kulim-Bandar Baru
No Telefon : 011-10257569

Terengganu

Fatimah Jumiran

Parlimen : Kemaman & Pantai Timur
No Telefon : 012-2376793

Perak

Nur Hidayah Bt Sulaiman

Parlimen : Parit Buntar
No Telefon : 013-522 5641

Product has been added to your cart

Assalamualaikum, hai
Nama Saya Amrida Sumaryanti, bole je biasa dipanggil Yanti atau Mama Yanti .

Buat masa ni Sy tinggal di Serdang Kedah.

Mula mula kenal Narinar masa tu dari Dto Najib. Kami sama sama satu grup imkk masa tu. Dan kebetulan anak bongsu sy selalu bila demam mesti masuk hospital . Walaupun husband sy farmasis tapi memang sy mencari cari sesuatu yang boleh selesaikan masalah anak sy ketika itu. Dari situlah bermula nya sy mula mengenali Narinar

Pengalaman sy sebagai pengguna memang berpuas hati dan sangat merasa terbantu oleh produk Narinar ni. Khasnya NarinarFT yang memang sangat menyenangkan keje sy. Sebagai suri rumah sepenuh masa yang sibuk uruskan hal anak anak juga keluarga memang terbaik lah Narinar ni. Bila anak nak menunjukkan gejala sakit je sedia terus guna NarinarFT .

Alhamdulillah sampai ke hari ini dah tak pernah lagi sampai masuk hospital. Tak lagi kena sakit yang teruk dan merisaukan Sy sebagai Ibu. Nauzibillah taknak cerita sedih dulu terulang lagi. Mintak dijauhkan :cry:

Dari sebagai pengguna sy pun cuba untuk jadi Dropship ejen bermula bulan November 2016. Mula berkongsi kebaikan juga manfaat yang sy dapat dari guna produk Narinar. Alhamdulillah tak lama sy pun upgrade jadi Ejen / Pengedar dan sampai ke hari ni Syukur terus naik jadi Stokis sejak 1 Januari 2017 .

Baru setahun, ya memang baru setahun. Tapi apa yang sy dah dapat bersama dengan Team dan Narinar family ni sangat membanggakan buat sy, juga husband sy nampak memang bisnes ni boleh pegi jauh. Aamiin

Bersama Narinar setakat ni Sy berjaya dapat Reward Naik Star Cruise Percuma. Percutian mewah diatas Star Cruise bersama sifu sifu juga mentor yang hebat hebat.

Dan baru bulan December 2017 lepas Sy sebagai WC FTutara berjaya mendapat tempat ke 2 dan dapat GOLD BAR juga Voucher Counter Narinar. Alhamdulillah.

Dulu, sebelum kawen sy bekerja. Tapi sy putuskan untuk berhenti dan nak membesarkan anak anak di depan mata.

Dan lepas berenti keje sebelum ni Sy buat bisnes macam macam jual. Apa yang boleh jadi duit memang jual je.
Suri rumah macam sy ni hati kena kuat, sebab sebelum ni terlalu ramai yang pandang sebelah mata.

Anggapan suri rumah yang hanya asik nak mintak duit suami je dan memandang sy rendah sangat biasa sy rasa. Tapi itu dulu !

Sekarang sy sangat rasa bertuah dan serasi dengan family dan Team Narinar. Sebab dari sini lah sy semakin di kenali ramai. Dengan Narinar lah Sy boleh menjana pendapatan lumayan sehingga memcapai impian. Ya Allah Syukur yang amat. Alhamdulillah

Sy boleh bagi Mama Papa Sy duit lebih. Boleh bagi Mertua sy lebih dan juga paling membahagiakan sy boleh bantu suami sy bayar apa yang patut, siap belanja dia skali juga anak anak. Tak terlalu kira sangat kalau anak anak nak beli mainan ke makan ke Sy siap belanja.

Orang orang yang pandang sy rendah mula la mendekat, siap jadi ejen sy skali pun ada. Mula terlihat sape kawan dan yg ikhlas di saat Sy dah mula nak berjaya sampai ke hari ini.

Bab ni sy sebak. Air mata dah nak menitis. Cerita di sebalik usaha dan kisah Sy takleh diungkapkan dengan kata kata :sob:

Sebab tu Sy sarankan. Lagi lagi buat suri rumah macam sy. Ataupun buat yang bekerja tapi income sangat tak cukup.

Buatlah bisnes betul betul. Join dengan Kami di Narinar dan masuk Team Ohsem Sy #FTutara adalah pilihan bijak dan terbaik.

Sgala guide juga kasih sayang yang full akan Anda dapatkan.
Dah ramai ejen juga pengedar FTutara yang boleh jana income sehari lebih dari Rm1k . Siap ada nak masuk loan kereta baru hanya dengan income bersama Narinar . Sy tumpang bangga yang teramat dan terharu :cry:

Nak sama sama UBAH MASA DEPAN JADI LEBIH BAIK Sy dan Team boleh bantu dan sentiasa bersedia bila diperlukan In shaa Allah.

Kalau sy yang suri rumah pun boleh, apalah lagi Anda semua.

Contact direct no. Sy 011-10257569 atau terus je tekan link http://FTutaraDsEjen.wasap.my

In Shaa Allah kita berjaya sama sama dalam masa terdekat.
Usaha dan Tindakan konsisten akan membuahkan hasil :muscle:

Ikhlas dari Sy,
Cik Puan Yanti Amrida

#NarinarCommander

AL KISAH KU JATUH HATI.

Assalamualaikum semua. Nama hakak Fatimah Jumiran, atau nama glamor #Kaktim. Mula terjebak dgn perniagaan online sejak suka membeli online. Rasa best bila tak perlu pilih lama2 kat kedai. Jimat minyak jimat tenaga.

Mula berniaga botol susu. Kaktim luaskan usaha fokus menjual barangan bayi. Hingga satu hari, encik suami borong 1 produk namanya Nyaman oil tapi sekarang nama dia Narinar FT dari kenalan kerja iaitu Tuan Nawawi aka owner Narinar. Suami kaktim kata, terapi bayi untuk masalah selsema. Herm, mula-mula kaktim pandang sebelah mata je. Dalam hati berbisik, alah.. produk selsema semua sama je. Sapu-sapu lega pastu selsema balik.

Lepas tu kena paksa pulak oleh encik suami suruh kaktim join dropship. Dlm malas-malas tu kenalah taat kat suami, ye dak mak jah? Then kaktim pun join la team-team #NarinarSquad. Sikit-sikit kaktim belajar pasal produk dan urutan yang betul.

Kemudian kaktim pun apply la pada Jannah (anak no 3) skali dengan urutan yang disarankan. Then mula nampak perubahan dia, Jannah dh jarang selsema, batuk dan demam. Selsema je sapu. Kadang tak selsema pun sapu sebab bau dia yang menyamankan.

Barulah kaktim percaya khasiat Narinar FT memang oshem.

Then mulalah alkisah jatuh cinta sampai ke taman lavender.. :smile:

One day kaktim nak borong Narinar FT 50 botol, tapi tak boleh sebab hanya stokis sahaja layak beli 50 botol. Then kaktim pm erin tanya detail nak jadi stokis. Nak dijadikan kisah cinta, permohonan kaktim diterima oleh Erin pada bulan April 2017 untuk jadi stokis Pantai Timur. Alhamdulillah rezeki dari Allah. Seronok tak terkata dalam hati ni.

Sejak itu banyak perkara baru kaktim dapat. Indahnya berniaga bila kita ada team yang hebat. Founder dan HQ tak putus-putus bagi sokongan. Kelas-kelas ilmu yang hebat dikongsi bersama. Lengkap testimoni yang oshem, alat-alat iklan juga disediakan. Nak apa lagi? Ada lagi.. reward cash money, reward yg boom-boom macam umrah dan Turki, mmg mengujakan.

Perasaan teruja kaktim makin mendalam. Until one day, kaktim rasa selesa untuk tinggalkan kerjaya sedia ada dalam industri minyak dan gas. Sayang, tapi itulah namanya pengorbanan. Kaktim buat keputusan muktamad untuk terus berjuang mencapai misi #FluFighters mencari bayi dan anak-anak supaya bebas SelSema, batuk dan demam.

Pesanan kaktim, nak memulakan perniagaan. Kena cari yang ada chemistry antara produk dan diri kita. Barulah ada soul..

www.narinar.com

#NarinarCommander
#Kaktim

Nama diberi Nur Hidayah Binti Sulaiman area daerah Kerian, Parit Buntar, Perak

Alhamdulilah Hidayah mula kenali NARINAR apabila 2 orang cahaya mata hampir setiap minggu ke klinik untuk menerima rawatan akibat batuk, demam dan selsema?. Malah, pernah terpaksa bermalam di wad.

Alhamdulilah ikhtiar menggunakan narinar selama sebulan, perubahan kesihatan anak semakin ketara apabila anak jarang sakit dan imunisasi anak semakin kuat?❤️

Dari situ terdetik di hati terus nak jadi dropship untuk menjadikan NARINAR sebagai rutin harian kesihatan buat anak2 dan seisi keluarga. Malah matlamat untuk bangkitkan jenama local, produk muslim, lulus KKM yang wajib ibu bapa diluar sana perlu kenal, sangat mudah, berkesan dan selamat digunakan?

Dengan semangat berkobar-kobar, atas dorongan suami terus contact seorang stokis untuk jadi dropship dan terus berani sebarkan manfaat NARINAR, bermula dari keluarga, rakan sekerja dan jutaan ibu bapa diluar sana

Alhamdulilah bermula dengan dropship sehingga kini Allah izinkan Hidayah terus menjadi leader/Partner kepada team NARINAR MAWADDAH pada awal Januari tahun 2021??

Alhamdulilah pencapaian pada hari ini Allah izinkan Hidayah dapat reward dari Hq, dapat menambah pendapatan sekeluarga dan dapat memberi kebahagiaan kepada keluarga tersayang malah dapat juga membahagiakan orang lain diluar sana dengan menyelesaikan masalah pelbagai kesihatan buat masyarakat diluar sana

Pada masyarakat diluar sana yang mana masih buntu mencari penyelesaian kesihatan terbaik secara semulajadi Jomlah Hidayah sarankan guna narinar,pasti tidak mengecewakan dan sangat membantu anda semua

Bagi pengguna narinar yang ingin mencari  pendapatan tambahan juga sangat dialu-alukan untuk join family Narinar Squad dan team Narinar Mawaddah? Boleh hubungi Hidayah dengan

www.wasap.my/60135225641/joinagentdropship

atau 0135225641