Kuala Lumpur

Wan Lotfiza Inez Wan Sulaiman

Parlimen : Setiawangsa & Lembah Klang
No Telefon : 019-2182769

Selangor

Wan Suriana Wan Hussain

Parlimen : Kuala Selangor
No Telefon : 019-3487610

Selangor

Muslihah Kamarudin

Parlimen : Klang
No Telefon : 013-2085098

Nama saya Kak Wan Inez Sulaiman Wing Commander Wilayah Tengah area Setiawangsa, KL

Kak Wan kenal Narinar melalui Dto Najib ABakar dan terus buat keputusan jadi dropship memandangkan masa tu Dto Najib memang dah jadi mentor Kak Wan.

Pengalaman sebagai pengguna melalui anak bungsu Kak Wan sendiri, mula menggunakannya masa umurnya 9 tahun alhamdulillah sejak menggunakan FT dah lama tak ke klinik bila dia demam atau selsema batuk. Kalau demam selsema batuk pun 1-2 hari saja dah lega.

Kalau ikutkan di kelasnya setiap hari ada saja rakan-rakannya yang tak dapat hadir kerana selsema atau demam. Tapi alhamdulillah anak Kak Wan jarang kena jangkitan berulang dari persekitarannya.

Kak Wan mula sebagai pengedar sejak October 2016 dan dilantik menjadi stokist pada February 2017. Alhamdulillah pencapaian setakat ini pernah menang reward cruise ke Phuket, reward percutian musim sejuk ke Korea baru-baru ini dan juga cash reward jualan terkumpul dan baru-baru ni memenangi booth Narinar untuk kegunaan team Kak Wan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad? Produknya amat mudah digunakan dan cepat berkesan. Telah lebih dari 20,000 ibu bapa yang kami bantu walau baru setahun jagung umurnya.

Yang menarik untuk Kak Wan tetap setia kerana Narinar berkonsepkan satu keluarga besar.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team #FTAsia Kak Wan boleh hubungi Kak Wan melalui link http://flutherapyasiads.wasap.my/ 

atau boleh hubungi Kak Wan terus di +60192182769.


Pencapaian bersama narinar setakat ni

Alhamdulillah, sehingga hari ini selain berjaya menjadi ejen pertama restok 200 botol ketika itu, akak juga adalah salah seorang daripada 9 ahli NarinarSquad yang berjaya mencapai RewardKorea. Kami telah di bawa bermusafir ke beberapa tempat di Korea selama 5D4N dalam sebuah pengalaman yang sungguh bermakna.

Saranan pada yang sedang cari income

Akak sangat sarankan, kepada mommies dan daddies prihatin, penyayang di luar sana, flutherapy ini wajib ada dalam simpanan setiap keluarga anda. Berminat untuk sebarkan manafaat FT, adalah pilihan TEPAT dan BIJAK. Selain berkongsi manafaat FT dengan ibubapa lain, akak PASTI, anda dengan MUDAH sahaja BERJAYA juga menjana pendapatan tambahan, dengan izinNYa. InsyaAllah, Amin. Akak doakan semoga semua kita diberi Allah kesihatan yang baik berpanjangan dan kaya berjaya.
Kepada Ibubapa yang berminat merebut peluang sebagai sebahagian keluarga besar NarinarSquad, boleh hubungi akak di talian 019-3487610

https://www.facebook.com/kak.wansue

https://www.facebook.com/konsultanTerapiSelsema/

https://www.facebook.com/konsultanterapiselsema.wansue

Nama saya Kak Muslihah Kamarudin Wing Commander Kuala Langat, Selangor. Kak Mus kenal Narinar masa cuti sekolah akhir tahun 2017 yang lepas. Pada masa itu, kami sekeluarga banyak hadir majlis kenduri. Biasalah masa itu kan cuti sekolah. Kalau kenduri outdoor ini mesti ada yang merokok kan. Anak-anak memang sangat-sangat sensitif dengan asap rokok. Lagi-lagi Insyirah, 1 tahun yang memang ada eczema.

Episod bermula bila anak-anak batuk selsema tak sembuh-sembuh. Sampai dua kali berulang alik klinik pakar, sampai anak perlu sedut kahak sampai tiga hari berturut-turut. Ada yang perlu makan antibiotik sebab kahak banyak sangat. Ini bukan kali pertama kami berulang alik ke klinik. Hampir setiap bulan hadapi rutin yang sama. Setiap kali ke klinik, kos yang kami perlu keluarkan tidak kurang RM70 untuk seorang anak.

Bayangkan kalau tiga orang.

Akhirnya, bincang dengan suami. Kak Mus cakap pada suami, keadaan ini tidak boleh diteruskan. Perlu cari alternatif lain. Suatu hari, Allah bagi petunjuk kepada Kak Mus. Sedang buka fb, tiba-tiba Kak Mus terbaca tentang Narinar FluTherapy (FT).

Hati tertarik untuk ikhtiar guna Narinar FluTherapy untuk anak-anak. Kak Mus terus beli satu botol FT untuk anak-anak. Alhamdulillah, dengan izin Allah, anak-anak sembuh dengan FT. Ihsan dengan Insyirah, beberapa minit lepas sapu dan diterapikan, batuk-batuk dan muntah keluar kahak.

Alhamdulillah, sekarang anak-anak sudah sembuh sepenuhnya dan masih diterapikan setiap hari supaya antibodi terus kuat dengan kandungan Arabic Gum dalam FT. Tidur malam lebih lena, tiada lagi bangun tengah malam menangis sebab tidak selesa. Selepas habis sebotol, Kak Mus ulang semula beli tiga botol dan mula cadangkan pada kawan-kawan di sekolah yang hadapi masalah yang sama.

Kepada ibu bapa di luar sana, cubalah berikhtiar dengan produk Narinar. Selamat, 100% organik, insya Allah sesuai untuk anak-anak yang kulitnya sensitif macam Insyirah.

Kak Mus ditawarkan oleh Athirah (Staf HQ Narinar) untuk menjadi pengedar pada bulan 1 2018 dan dilantik menjadi stokist pada Februari 2018. Perjalanan Kak Mus sebagai stokis Narinar masih baru. Dengan modal permulaan yang diberikan oleh suami, modal tersebut telah berjaya dibayar semula dan berjaya membuat simpanan lebih daripada RM2000 dalam tempoh 1 bulan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad. Produknya amat mudah digunakan, boleh dibawa ke mana-mana, cepat dan berkesan. Telah lebih dari 30 000 ibu bapa yang kami bantu walau baru setahun jagung umurnya.

Yang paling menarik, ukhuwah keluarga Narinar sangat rapat dan kuat. Kami sentiasa menyokong antara satu sama lain supaya semua berada di landasan yang sama. Jom meroket bersama keluarga Narinar. Hidup seseorang tidak akan berubah jika tidak mengubahnya sendiri.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team Kak Mus boleh hubungi Kak Mus melalui link http://musnarinartherapy.wasap.my//atau boleh hubungi Kak Mus terus di +60132085098.

Product has been added to your cart