Kelantan

Siti Solehah bt Mahadi

Parlimen : Kota Bharu
No Telefon : 013-6267961

Brunei

Nurhamizah Haji Serudin

Parlimen : Brunei
No Telefon : +6737272127

Singapura

Norazianto Abu

Parlimen : Johor Bahru & Singapura
No Telefon : 012-772 6619

Product has been added to your cart

Siti Solehah bt Mahadi

Parlimen : Kota Bharu
No Telefon : 013-6267961

Solehah bermula Narinar pada 2018, ketika itu mencari alternatif semulajadi buat anak kedua Solehah berjangkit selsema batuk dengan Solehah ketika itu baby masih berumur 7 hari. Solehah risau memacam sudah cuba, sampai terjumpa Narinar Ftflutheraphy namanya (Frankie) Alhamdulliah serasi dengan Solehah baik dari batuk.

Ya Allah rasa teruja betul masa tu, ada produk rawatan moden yang semulajadi dapat membantu legakan selsema batuk bukan untuk anak je tapi malah untuk dewasa sama.

Dalam ketika pantang juga Solehah sembelit, seksa tak boleh nak cakap ?. Solehah pun cuba guna juga Si hijau Ellgrie nama sekarang Alhamdulillah serasi.

Masa tu Solehah kat Kota Kinabalu Sabah. Leader bagitahu kat sana belum ramai lagi ejen. Setelah di fikir fikir, Soehah sign up ejen. Fikir boleh guna untuk anak dan boleh share kat orang ramai.

Pada awal tahun 2019 , Solehah balik kelantan ikut suami dapat mengajar sekolah kat sini.

Di sini lah permulaan Solehah buat bisnes Narinar lebih fokus memandangkan suami pun gaji takde bonus macam kat Sabah.

Alhamdulillah setiap bulan Solehah dapat Top Ejen dan selalu dapat Reward dari Hq dan juga Leader.

Selain guna untuk sekeluarga, dapat membantu pendapatan keluarga dan dapat memberi lebih kepada family dan dapat bayar Zakat yang di terapkan oleh Leader dan HQ.

Semakin lama semakin grow team Solehah. Alhamdulillah April 2021 Solehah naik level sebagai Partners. Team kami selalu muncul dalam Leaderboard HQ Narinar.

Alhamdulillah dengan Izin Allah ramai dah Solehah dapat bantu team Solehah dari dropship dan ke level Manager. Malah mereka dapat membantu keluarga memasing tambah kewangan. Ada yang dah dapat income sampai ke 4 angka.

Di sini Solehah sangat menyarankan kepada ibu bapa yang sangat menitik beratkan altenatif untuk anak anak sekeluarga, boleh guna essential Oil Narinar yang sangat memberi manfaat. Produk yang sangat mampu miliki dan berkesan ikut saranan yang di beri.

Bagi yang ingin menambah pendapatan kewangan juga di alu alukan untuk bersama sama dengan Solehah team NarinarMunawwarah.

Narinar adalah satu flatform yang sangat bagus, ada system yang memudahkan semua ejen. Ada bahan gambar , video, konten setiap hari di beri dan tak perlu susah payah untuk memerah otak dan idea. Hanya bertindak saja. Narinar juga ada menyediakan clas clas ilmu setiap minggu.

Begitu juga dengan Team Solehah. Dengan ilmu bisnes kita akan lebih grow.

www.wasap.my/60136267961

Assalamualaikum semua. Nama saya Nurhamizah Bt Hj Serudin, boleh panggil ja Mizah. Saya berasal dari Brunei Darussalam.

<Perkenalan Dengan Narinar>

Mizah kenal Narinar ni dari kakak Mizah. Asal nya anak Mizah berumur 4 bulan time tu selalu demam batuk selesma. Sampai Mizah banyak ambil unpaid leave dari kerja. Mizah tak pernah terfikir pun ada minyak mcm ni. At last,Mizah apply kan Narinar FT dekat anak Mizah sebelum tidur. 3 hari saja Mizah guna Narinar FT, baby dah baik.

July 18, anak Mizah 1 tahun, Mizah nak tambah side income, dan baru terfikir kenapa tak share manfaat Narinar. Sedangkan banyak lagi parents di Brunei yang masih lagi mencari solution nak sembuhkan anak-anak.

2nd Aug 18, Mizah daftar dengan Narinar HQ nak jadi agent. Selepas 16 hari, Mizah naik jadi stockist. Alhamdulillah. Berkat tunjuk ajar pihak Narinar berjaya naik stockist.

Alhamdulillah, hari demi hari,banyak feedback masuk dari pengguna Brunei.

Bagi mereka diluar sana yang ingin menambah pendapatan, jom join kami di Narinar ?

Sambil menambah pendapatan, sambil sharing manfaat dan sambil bantu mereka.

Jom tekan link dibawah untuk join kami, pasal Narinar selalu bagi special rewards siuk kan ?
-

http://Www.wasap.my/+6737272127

Nama saya En. Yan (FB:Norazianto Abu), Leader Narinar Johor.

Alhamdulillah, saya dah bersama dengan Narinar lebih kurang 4 tahun, Dari agent sehingga ke salah seorang partner Narinar. Saya masih bekerja & Narinar adalah satu income tambahan. Saya dapat buat simpanan & rezeki lebih untuk anak-anak dan saya juga boleh buat penambahan aset & pelaburan seperti emas, rumah & sebagainya.

Saya dah join banyak perniagaan sebelum saya join Narinar seperti takaful, unit trust & sebagainya. Kalau dulu saya takut untuk buat perniagaan. Tapi kalau anda masih bekerja, ini masa yang terbaik untuk anda mulakan bisnes. Tidak salah jika kita buat bisnes secara part time, yang penting kita sentiasa berusaha & gigih untuk capat matlamat kita.

Kita kena mulakan tindakan, susun strategi yang mantap, dapatkan ilmu dan pengetahun yang baik tentang bisnes untuk mengembangkan perniagaan kita dengan lebih teratur & sistematik. Dan jangan lupa, kita wajib dapatkan mentor untuk membimbing kita supaya kita tidak terlanggar dinding.

Dan yang paling penting, kita perlu bersama dengan rakan-rakan usahawan yang positif untuk kita kekalkan momentum bisnes supaya kita dapat mengharungi segala cabaran sebagai seorang usahawan.

Saya pilih Narinar sebab Narinar telah mengeluarkan satu jenis produk essential oil yang sangat berkualiti. Kita tahu di luar sana terdapat banyak essential oil yang lain. Akan tetapi, Narinar boleh didapati dengan harga yang lebih berpatutan & mampu milik untuk kita gunakan seisi keluarga. Dan yang paling menarik, Narinar ni halal dan telah diuji bahawa ia 100% selamat digunakan.

Narinar juga dalam bisnes mempunyai kumpulan & rangkaian yang memberi panduan & tunjuk ajar membimbing kita sebagai usahawan Narinar.

Saya berbesar hati untuk menjemput anda semua bersama-sama dengan kami untuk berjaya bersama Narinar dalam apa jua tujuan untuk berniaga. Saya yakin & percaya jika anda ada kemahuan, matlamat & niat yang betul dengan strategi & idea yang anda miliki dan duduk bersama-sama dengan kami membuat tindakan in sha Allah kita semua akan berjaya !

Saya ulangi sekali lagi, in sha Allah, kita akan berjaya !

Boleh contact no di bawah

bit.ly/AgenNoraziantoAbu

atau 012-772 6619