“MEMANG TERGAMAM JADINYA! TENGAH MUSIM PKP NI PUN SURI RUMAH BOLEH JANA ANGKA 5 ANGKA SEBULAN”

Alhamdulillah. Ramai yang dahulunya suri rumah kini telah menjadi suri bisnes berjaya bersama Narinar. Mereka ada impian dan BIG WHY yang jelas untuk dicapai. Kerana apa? Hanya dengan bisnes sahaja yang boleh bantu mereka “GROW” pada level yang mereka tak pernah mimpi untuk capai. Dah ianya menjadi “REALITI” bilamana mereka berjaya “BUKTIKAN” suri rumah pasti berjaya dengan hasil usaha dan bukan mimpi.

Soalan-soalan ni pasti berlegar di fikiran anda yang nak mulakan bisnes? Risau dan resah? 

Macam mana nak mula? Saya tak pernah ada ilmu bisnes? 

Jangan bimbang! Anda akan diberi lengkap dengan Ebook mula bisnes secara PERCUMA. Ebook ini mempunyai ilmu dari segi setting FB, teknik closing, follow up dan banyak lagi bagi suri rumah yang nak buat bisnes sehingga berjaya menjana pendapatan sebulan.

 

 Tak pandai lah nak menjual? 

Jangan risau! Anda akan diberi coaching bersama leader yang proven success. Setiap minggu juga akan diberi FB LIVE tentang ilmu bisnes secara PERCUMA! 

 

Tak pandai lah nak promote and marketing? 

Usah pening untuk berfikir! Kami sudah menyediakan FULL SET bahan marketing termasuk gambar, video dan iklan SETIAP HARI. Anda hanya perlu posting kan sahaja. Mudah kan! 

 

Saya tak tahu urus bisnes lah!Macam mana nak rekod dan asing modal? 

Usah rungsing! Kami akan beri sistem urus bisnes online yang pantas dan sistematik secara PERCUMA kepada anda! Sistem ini sangat efisien untuk bantu rekod jualan, restok dan keluarkan resit sendiri. 

 

Ada reward ke bagi agent yang berjaya capai target?

 Ya ada! Anda akan diberi reward quarterly untuk top performance. Antara reward yang diberi ialah cash reward, gold bar , ipad dan banyak lagi secara PERCUMA.

 

Mesti dalam minda minda tu ada banyak persoalan yang perlukan jawapan lagikan?

Usah risau! Narinar sedia bantu anda.

 

Pendaftaran Dropship pula PERCUMA tau sekarang Boleh PM untuk dapatkan info lanjut ☟ https://t.me/Bisneszero2hero

#mudahnyabisnesNarinar

#NarinarSquad

 

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required