Search

NARINAR POSITIVELY PINK!

NARINAR yang bermula disebabkan cabaran kesihatan anak, sangat memahami dan merasai bagaimana sokongan kuat dari orang sekeliling mampu mengubah situasi yang mengalami. Bukan hanya sokongan dari segi fizikal, malahan emosi dan mental juga memainkan peranan yang sama penting.

Sepanjang bulan
Oktober, NARINAR meneruskan misi keluarga bahagia & sihat, dengan mengambil bahagian dalam kempen mengumpul dana dalam menyokong Persatuan Kebangsaan Kanser Malaysia (National Cancer Society Malaysia). Dana ini membantu NSCM iaitu badan NGO pertama di Malaysia yang menyediakan pendidikan, penjagaan dan servis sokongan kepada pesakit kanser di Malaysia.

TUNJUKKAN AURA
POSITIVELY PINK!

Melangkah positif dengan warna vibrant pink penuh semangat dan kekuatan. Sertai kami dalam serba pink, dan 20% hasil jualan dari shirt Positively Pink disalurkan kepada National Cancer Society Malaysia.

Tempah shirt eksklusif ini sebelum 10 Oktober 2021.

AROMA PINK YANG
POSITIF & OPTIMIS!

Tarik nafas yang dalam bersama NARINAR Rose Love, dan anda rasai kedamaian yang mengalir. Dapatkan NARINAR Rose Love, atau mana-mana set bersama Rose Love, dan anda menyumbang 10% kepada National Cancer Society Malaysia.

HELP IN THE FIGHT !

Product has been added to your cart