Inn Raihana

013-8017699

Parlimen : Sepang & Putrajaya

No. Telefon : 013-8017699

Nama saya Aina (FB:Inn Raihana), Leader Narinar Wilayah Tengah.

Saya kenal Narinar pada bulan Oktober 2016 melalui FB Live. Tertarik dengan produk dan packaging yang branding antarabangsa, Flutherapy.

Saya memang mencari solusi terbaik untuk anak bongsu, Firas berumur 3 tahun yang mempunyai masalah mudah selsema dan batuk sekiranya keadaan sejuk seperti selepas berenang di swimming pool atau hujan. Firas juga tidak suka makan ubat.Gigih kejar setiap kali nak makan ubat. Alhamdulillah, setiap kali demam selsema cepat kebah bila menggunakan Narinar FT sahaja. Sekarang, Narinar FT sentiasa berada di dalam handbag.

Oleh kerana, Narinar dan produk ini mempunyai potensi dan pasaran yang luas untuk berkembang setanding produk antarabangsa serta dapat membantu dan memberi manfaat kepada anak orang lain, saya mengambil keputusan untuk menjadi Stokis pada November 2016.Tanggungjawab sebagai Stokis untuk melahirkan lebih ramai pengedar dan stokis baru supaya manfaat produk Narinar sampai ke seluruh rakyat Malaysia.

Alhamdulillah, saya berjaya menjadi Top Stokis pada November 2016, menerima Reward baby spa pada Disember 2016, Reward Starcruise pada Mac 2017, Reward Korea pada September 2017 dan memenangi Emas serta kaunter melalui jualan terkumpul pada Disember 2017.

Dua orang pengedar dari Team saya juga telah upgrade menjadi Stokis pada tahun 2016 dan 2017.

Kepada mereka yang sedang mencari peluang untuk mencari pendapatan tanpa modal besar cepat cepat join Narinar. Yuran pendaftaran hanya RM 25 sahaja paling murah dipasaran. Banyak faedah yang anda boleh dapat melalui training online dan offline, gambar yang menarik, ayat iklan, taklimat produk, ilmu cara buat jualan dan sebagainya. Semua ilmu yang diberikan sama ada dari founder, sifu jemputan atau Leader sendiri. Kalau diluar kelas berharga ribuan RM tapi di Narinar Squad atau team pengedar secara PERCUMA sahaja.

Siapa yang komited jana pendapatan dan ingin ubah nasib diri dan keluarga boleh hubungi Aina segera untuk bimbingan sehingga berjaya.

Boleh contact no di bawah

http://ejennarinar.wasap.my/ 

atau 013-8017699

HUBUNGI STOKIS UNTUK MENJADI PENGEDAR/EJEN DI BAWAH BELIAU