Travel Dan Ibadah Haji Lebih Mudah, Dengan 3 Essential Oils Terpilih Ini

Penerbangan pertama jemaah haji semenjak 4 Jun yang lalu telah pun menyaksikan permulaan kemeriahan musim haji. Di Malaysia sendiri, semenjak kerajaan mengumumkan tiada halangan untuk merentas negeri, hotel dan industri pelancongan terus mendapat perhatian umum.

Perubahan cuaca & cabaran kesihatan memerlukan set penjagaan rapi yang mudah dan ringan dibawa kemana-mana, Set Safaa; Frankie, Ellgrie & Deep Must-Cle, mini first aid memudahkan proses ibadah haji dan travel anda.

Set ini juga sangat sesuai untuk anda yang ingin menghadiahkan sesuatu yang eksklusif dan mudah digunakan untuk ahli keluarga atau sahabat yang ingin berangkat mengerjakan haji atau keluarga tersayang yang ingin membuat persediaan lengkap ketika travel. Jom check out apa yang dalam Set Safaa ini:

NARINAR Frankie

Adunan Frankie yang refreshing, soothing & citrus sebenarnya mempunyai keistimewaan tersendiri, the king oils Frankincense berfungsi sebagai immunomodulatory dimana komponen aktif ini membantu mengurangkan keradangan pernafasan dan meningkatkan ketahanan tubuh badan melawan penyakit seperti selsema dan demam disebabkan perubahan cuaca dan lokasi ketika dalam perjalanan. Para jemaah haji yang tergolong dalam golongan warga emas tentunya golongan yang berisiko mendepani cabaran pelbagai penyakit berjangkit terutamanya Covid 19 yang masih berada dalam komuniti dunia. Buat anak-anak yang inginkan penjagaan terbaik ibu bapa mereka ketika mengerjakan ibadah haji, Frankie dalam Set Safaa ini sangat membantu.

NARINAR Ellgrie

Selain itu, ketika bercuti akan menjadi suatu kebiasaan untuk anda makan di lokasi-lokasi popular. NARINAR Ellgrie sangat diperlukan bagi membantu melegakan ketidakselesaan perut. Aroma NARINAR Ellgrie yang lemony, persistent & herbal diperkaya dengan adunan beberapa Essential Oil seperti Serai Wangi, Peppermint & Lemon yang mempunyai manfaat yang seimbang untuk mengatasi masalah ketika travel. Kandungan analgesic dan anti-inflammatory dalam minyak pati serai wangi membantu mengurangkan ketidakselesaan perut yang dialami. Bagi yang mengerjakan haji, tentunya keselesaan perut perlu dititikberatkan agar ibadah yang dilakukan lebih sempurna.

NARINAR Deep Must-Cle

NARINAR Deep Must-Cle pula memang wajib diperlukan bagi melegakan keletihan dan lenguh otot serta sengal-sengal badan akibat banyak berjalan ketika bercuti. Pastinya dengan manfaat terapeutik adunan sensasi Essential Oil Angelica Root, Peppermint, Chili Seed & Black Pepper sangat diperlukan ketika travel atau ketika menunaikan ibadah haji. Dengan sifat ‘antispamodic’ dalam Angelica Root mampu mengurangkan ketegangan otot dan melancarkan peredaran darah. Bagi jemaah haji yang banyak menggunakan kaki ketika ibadah haji tentunya mengalami gangguan, Deep Must-Cle adalah pilihan terbaik buat anda.

Dengan cabaran yang dihadapi dunia kini dari segi cabaran kesihatan dan sebagainya, tentunya Set Safaa ini sangat membantu anda.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required