3 Cara Guna NARINAR Yang Sangat Istimewa

 

Bila ada NARINAR di tangan kanan mommies, ada 3 cara yang sangat istimewa untuk mendapatkan manfaat NARINAR sepenuhnya.

 

 

Cara Pertama - TERAPI URUTAN

Kenapa cara ini yang pertama? Kerana ini cara yang terbaik. A​nak dapat manfaat dan mommies pun dapat ​kebaikan​ NARINAR juga.

Mommies tahu kan? Semua pati NARINAR selamat digunakan terus dari botol biru tu. Tak perlu campur-campur dengan minyak lain. Hanya setitik dua sudah cukup untuk buat urutan ringkas pada si manja.

Nak tau apa yang lagi best? Panduan video urutan selsema, batuk, kembung perut, tantrum, dan sukar tidur di beri secara PERCUMA!

WOW

Moment urutan ni lah yang akan jadi kenangan paling indah, yang​ anak-anak ingat bila dewasa ​kelak​. Bonding antara mommies dan anak-anak pun jadi lebih kuat dan sihat.

Rugi sangat kalau tak grab teknik terapi ni sekarang sebelum dikenakan bayaran!

 

 

Cara Kedua - AIR MANDIAN BAYI

Yang ni memang ​UNIK​. Pati terapi NARINAR juga boleh dititiskan beberapa titis dalam air mandian bayi​. ​'KUASA' Lemon & Frankincense nya sangat bagus untuk turun kan suhu dan juga tingkatkan imunisasi si manja kita.

Sabun mandian bayi kan memang tanpa pewangi, dengan NARINAR ada juga bau wangi-wangi dari bunga-bungaan semulajadi​ tu. Fuhhh memang best.

Rasa macam bawa baby ke SPA pula setiap kali mandi kan si comel ni taww. Apa cara terakhir yang sungguh elegant ni?

 

Cara Ketiga - DIFFUSER (WAP AIR)

Ini cara yang sesuai untuk ibu moden macam anda. Setiap malam dah tak payah nak berperang dan stress sebab bayi kecil tak tidur lena. Ek eok ek eok asik merenggek je. Nak letak je nangis. Nak meluruskan badan sekejap pun tak boleh.

Titis jer beberapa titik dalam diffuser dan picit button ON.

WALLA!

Semerbak bau bilik macam dalam taman bunga lavender di Netherlands. Bau aroma yang 'MAHA​L​' wangi dari pati NARINAR ni memang anti-stress dan anti-jaga sampai sedar-sedar jer dah pagi.

Mak ayah, adik abang kakak sekali tidur lena sampai pagi. Bangun pagi pun senang jer. Celik mata dengan senyuman. Betul-betul macam iklan bayi di TV.

​Wangi bukan sebarang wangi. Ini wangi siap pakej udara bersih, anak sihat, mommy ceria. Air dalam diffuser ni akan bawa molekul minyak pati Narinar terus ke udara. Badan rasa segar dan bertenaga. Semangat nak mula kerja dah. Itulah penangan dari kualiti tidur yang sangat deep!

Dah tahu cara guna? Tunggu apa lagi?

 

Dapatkan NARINAR di sini.