Perjalanan Narinar

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Selamat datang je keluarga Narinar. Ribuan terima kasih Kak Erin ucapkan keana memilih Narinar untuk keluarga bahagia anda. Saya Shazren Shah atau lebih mesra dengan panggilan Kak Erin merupakan pengasas Narinar dan juga Pengarah Urusan syarikat Narinar Group Sdn. Bhd.

Alhamdulillah berkat sokongan anda semua, Narinar masih berdiri teguh dan terus menyampaikan manfaat untuk membantu kesihatan dan perkembangan anak serta hubungan kasih sayang di dalam keluarga. 

Narinar wujud disebabkan pengalaman anak sendiri yang sakit kronik. Yang mana keadaan anak amanah Allah ini semakin hari semakin baik dengan penggunaan formulasi Narinar secara konsisten, disamping gabungan usaha alternatif dan konvensional yang lain.  Dan ia menjadi kekuatan untuk Kak Erin terus menyebarkan manfaat ini.

 Dengan solusi terbaik melalui pati tumbuhan dan bungaan yang digabungkan dengan teknik terapi urutan atau sentuhan, ia membwa perubahan besar dalam kehidupan kami sekeluarga. 

Tekad untuk terus berkongsi pengalaman dan manfaat, Kak Erin melanjutkan pengajian dalam bidang Aromaterapi dan pensijilan khas dalam urutan dan pengiktirafan dari Persatuan Urutan Bayi Antarabangsa.

Terima kasih kepada semua pengguna Narinar, leaders Narinar, pengedar, pemilik butik bayi & anak, pemilik taska yang memberi kepercayaan kepada Narinar. Anda telah membuat keputusan paling tepat untuk menyertai keluarga Narinar.

Jutaan terima kasih kepada semua pengguna Narinar kerana memberi kepercayaan penuh terhadap kit terapi Narinar. Sesunggunya tanggungjawab Kak Erin dan pasukan Narinar amat besar untuk memastikan solusi terbaik untuk anak dan keluarga kita semua. Dengan izin-Nya inshaAllah.

 

 
NARINAR SQUAD - KONSULTAN NARINAR ANDA

Kak Erin juga komited untuk melahirkan usahawan yang berjaya dan berbisa dalam sektor solusi anak dan keluarga. Dengan komitmen penuh, anda mampu mencapai impian bersama Narinar. Potensi anda di Narinar ialah tanpa had, siapa buat dia pasti dapat! Amin ya Mujib. 

Dengan kekuatan pasukan yang kami gelarkan Narinar Squad, kami komited untuk terus menyampaikan manfaat Narinar kepada ibu bapa khasnya di Malaysia. Apabila anda membuat keputusan terbaik menyertai pasukan Narinar, secara automatik menjadi tanggungjawab Narinar untuk memastikan anda mampu menjana pendapatan dan merubah hidup bersama Narinar.

Telah banyak testimoni hebat, antaranya wanita bekerja yang menggiatkan diri dalam perniagaan bersama Narinar secara separuh masa, mampu membuat jualan lebih RM60 000 sebulan.

Semua ini tidak mustahil kerana di Narinar, anda akan dipimpin dan diberi latihan intensif dari segi pemasaran dan jualan. Bukan dibiarkan terumbang-ambing dalam dunia perniagaan yang penuh cabaran ini.

Kami percaya, keluarga yang gembira dari segala aspek, baik kesihatan, hubungan kasih sayang ibu bapa dan anak, dan kewangan mampu melahirkan masyarakat yang lebih berkualiti demi negara, ummah dan agama. 

Untuk keterangan lanjut mengenai Narinar Squad, sila klik link ini
https://bit.ly/USAHAWANNARINAR 

Living Greater Than Best