Cerita Narinar

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Selamat datang ke keluarga Narinar. Ribuan terima kasih Kak Erin ucapkan kerana memilih Narinar untuk keluarga bahagia anda. 

Saya Shazren Shah atau lebih mesra dengan panggilan Kak Erin merupakan pengasas Narinar dan juga Pengarah Urusan syarikat Narinar Group Sdn. Bhd.

Alhamdulillah berkat sokongan anda semua, Narinar masih berdiri teguh dan terus menyampaikan manfaat untuk membantu kesihatan dan perkembangan bayi serta hubungan kasih sayang di dalam keluarga. 

Terlebih dahulu Kak Erin mahu anda faham yang Narinar ditubuhkan bukan kerana Kak Erin mahu mengasaskan produk semata-mata. Narinar wujud disebabkan pengalaman anak sendiri yang sakit kronik. Yang mana keadaan anak amanah Allah ini semakin hari semakin baik dengan penggunaan formulasi Narinar secara konsisten, disamping gabungan usaha alternatif yang lain.  Dan ia menjadi kekuatan untuk Kak Erin terus menyebarkan manfaat ini.

 


Dua tahun yang lalu anak sulung Kak Erin disahkan menghidap Epilepsi yang kritikal. Keadaanya membuat Kak Erin mati akal dan berendam air mata.

Oleh kerana antibodinya lemah, dia mudah terkena selsema, batuk dan demam. Walaupun dikategorikan sebagai penyakit ringan tapi ia tetap menggangu keselesaan anak. 

Jika selsema dibiarkan berlarutan boleh menyebabkan jangkitan paru-paru. Bagi kes Kak Erin boleh membawa maut. 

Bermula dari situlah, Kak Erin menjumpai solusi terbaik melalui pati tumbuhandan bungaan yang digabungkan dengan teknik terapi urutan atau sentuhan.

Tekad untuk terus berkongsi pengalaman dan manfaat, Kak Erin melanjutkan pengajian dalam bidang Aromaterapi, pensijilan khas dalam urutan dan pengiktirafan dari Persatuan Urutan Bayi Antarabangsa.

Terima kasih kepada anda semua, leaders & stokis Narinar, pengedar, pemilik butik bayi & anak, pemilik taska yang memberi kepercayaan kepada Narinar. Anda telah membuat keputusan paling tepat untuk menyertai keluarga Narinar.

Jutaan terima kasih kepada semua pengguna Narinar kerana memberi kepercayaan penuh terhadap kit terapi Narinar. Sesunggunya tanggungjawab Kak Erin dan pasukan Narinar amat besar untuk memastikan solusi terbaik untuk anak-anak kita semua. Dengan izin-Nya inshaAllah.

 

 

Kak Erin juga komited untuk melahirkan usahawan yang berjaya dan berbisa dalam sektor solusi bayi dan kanak-kanak. Dengan komitmen penuh, anda mampu mencapai impian bersama Narinar. Potensi anda di Narinar ialah tanpa had, siapa buat dia pasti dapat! Amin ya Mujib.

Shazren Shah (Kak Erin)

 

Narinar, bagaimana ia diasaskan. 

Ditubuhkan bermula daripada pengalaman pengasas sendiri, Shazren Shah selepas mengharungi cabaran kesihatan anak pertamanya.

Ditubuhkan sejak tahun 2016, Narinar fokus kepada penawar melegakan selsema anak. Masalah yang selalu dianggap ringan itu menjadi punca kepada masalah besar yang lain.

Kini Narinar juga telah mengeluarkan solusi kelegaan bayi dan kanak-kanak lain seperti untuk mengurangkan tekanan anak, mudah tidur lena, melegakan ketidakselesaan perut dan lain-lain lagi. 

Uniknya Narinar, kami menggabungkan pati bunga tumbuhan dan Teknik sentuhan atau terapi sebagai solusi terbaik untuk kesihatan dan mengeratkan hubungan kekeluargaan.

Dengan kekuatan pasukan yang kami gelarkan Narinar Squad, kami komited untuk terus menyampaikan manfaat Narinar kepada ibu bapa khasnya di Malaysia. Apabila anda membuat keputusan terbaik menyertai pasukan Narinar, secara automatik menjadi tanggungjawab Narinar untuk memastikan anda mampu menjana pendapatan dan merubah hidup bersama Narinar.

Telah banyak testimoni hebat, antaranya wanita bekerja yang menggiatkan diri dalam perniagaan bersama Narinar secara separuh masa, mampu membuat jualan lebih RM60 000 sebulan.

Semua ini tidak mustahil kerana di Narinar, anda akan dipimpin dan diberi latihan intensif dari segi pemasaran dan jualan. Bukan dibiarkan terumbang-ambing dalam dunia perniagaan yang penuh cabaran ini.

Kami percaya, keluarga yang gembira dari segala aspek, baik kesihatan, hubungan kasih sayang ibu bapa dan anak, dan kewangan mampu melahirkan masyarakat yang lebih berkualiti demi negara, ummah dan agama. 

 

A Solution For Loving Parents