Ada apa dalam Ellgrie dan Casy Wind Blended Essential Oils?

Ada apa dalam Ellgrie dan Casy Wind Blended Essential Oils?

NARINAR Ellgrie kaya dengan serai wangi. Ia dapat bantu legakan kembung perut, buang angin dalam badan dan legakan sebu perut. Sembelit? Atasi dengan 2 calit Ellgrie di perut comel si manja.

Apa yang membuatkan Ellgrie selesaikan masalah penghadaman?

  1. Serai wangi

Serai wangi sangat terkenal dalam kalangan ibu berpantang. Jadi tak hairanlah bahan semulajadi ini dapat legakan sistem percenaan si comel di samping dapat elak dari gigitan serangga seperti nyamuk.

  1. Aloe Vera

Lendir dari aloe vera ini sangat baik untuk kulit. Selain menyegarkan kulit ia juga berkesan dalam melegakan sembelit.

  1. Peppermint

Minuman teh pudina sangat terkenal di Yaman. Minuman yang diminum selepas makan ini sangat berkesan melancarkan sistem penghadaman. Dengan kuasa karminatifnya ia akan melepaskan gas yang membantut sistem penghadaman.

  1. Bidara

Pokok dari syurga ini menyediakan 1001 penawar. Cirit-birit yang bayi mommies mungkin hadapi bila minum susu yang tidak sesuai dapat dilegakan dengan Ellgrie kerana mengandungi pati minyak bidara.

  1. Lemon

Lemon yang bersifat asid pada zahirnya akan bertukar menjadi alkali apabila melalui proses metobolisma dalam badan. Buah yang terkenal dengan anti-bakteria dan anti-septik akan membunuh bakteria dalam sistem penghadaman.

Hebatkan bahan di belakang rumah boleh boleh dibotolkan dalam NARINAR Ellgrie ni. Mudah pula di bawa kemana-mana. Bila travel, bawa sekali Casy Wind dalam bentuk roll on.

Back to blog