Cara Jadi Membership Lifetime NARINAR

NARINAR buka membership atau keahlian dengan pelbagai tawaran dan keistimewan. Lepas ni jangan nangis bucu katil kalau tak tahu apa-apa promo tau. NARINAR ialah solusi untuk ibubapa penyanyang dalam memberi keluarga kesihatan yang terbaik melalui bahan semulajadi. Macam mana nak jadi member? Ini caranya

1. Dapatkan produk NARINAR dari Konsultan NARINAR yang penyanyang tu. 

Ada banyak pilihan pakej untuk mengekalkan kesihatan yang baik dengan cara yang selamat dan semulajadi. Contoh pakej yang ada ialah

 

2. Scan QR Code yang ada pada setiap produk NARINAR. 

QR Code yang ada pada setiap produk NARINAR tu warna putih dan kilauan emas. Cara nak scan ni sangat senang. Guna QR Code scanner yang sedia ada di Google Play. 

Lepas tu dafar dan kumpul points untuk merebut pelbagai hadiah menarik yang ditawarkan. Tak cukup hadiah tu? Cuba komen apa hadiah yang anda ingin kami berikan.

3. Sertai Kumpulan Sokongan Fb Group NARINAR Parenthood Circle.

Klik ini untuk join NARINAR Parenthood Circle. Dalam ni kita akan saling membantu dan memberi sokongan satu sama lain sebagai ibubapa moden yang sungguh mencabar pada hari ini. Kongsikan tips anda kerana ianya mungkin akan mengubah kehidupan orang lain.

Siapa tahu kan.

Join juga group telegram NARINAR untuk update tercepat tentang NARINAR di  https://t.me/NarinarMalaysia

 

 

Jangan berlengah lagi dan buatlah pilihan yang tepat dengan Membership Lifetime NARINAR.

Mereka dah. Anda bila lagi? Hubungi Konsultan NARINAR anda sekarang atau klik di sini untuk dapat konsultasi segera.