PENGU IS COMING BACK. EXCESSIVE HAPPINESS IS COMING!!

PENGU IS COMING BACK. EXCESSIVE HAPPINESS IS COMING!!

 

Excessive happiness is coming! Pengu muncul lagi sekali membawakan kegembiraan yang sangat dinanti-nantikan bagi peminat Pengu terutama anak-anak anda. Kecomelannya juga berjaya menarik perhatian orang dewasa lagi-lagi seseorang yang sukakan sesuatu yang unik, comel dan berketerampilan macam Pengu.

Kali ini, Pengu 2 mendarat di Malaysia dalam suasana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang membuatkan rata-rata ramai anak-anak mengalami tekanan untuk menyesuaikan diri dengan Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR). Jadi, sebagai ibu bapa, kembalikan keceriaan anak anda dengan menjadikan Pengu 2 sebagai teman baik mereka. Bukan sahaja fungsinya untuk menyebarkan manfaat NARINAR Essential Oil ke seluruh ruang rumah anda, malahan spesifikasi Pengu 2 kali ini sangat menarik.

 

KEISTIMEWAAN PENGU 2

Colorful and longer! Ya itu tagline yang lebih sesuai untuk menggambarkan kelainan Pengu 2 kali ini berbanding kemunculannya sebelum ini. Jom kita selidik apa yang best dan specialnya Pengu 2. Antaranya ialah:

Selamat untuk kanak-kanak

Material bahagian luar yang digunakan adalah silicon yang tidak mendatangkan kecederaan pada kanak-kanak. Lembut dan smooth. Jika anak geram, picit-picit pun tak sakitkan jari si comel kita.

Bentuk yang comel.

Pengu 2 Diffuser mempunyai bentuk yang menarik minat anak-anak. Psikologi anak-anak akan tertarik dengan bentuk Pengu 2 yang comel.

Soft toys untuk anak-anak (Cover Luar Silicone)

Bahagian luar diperbuat dari silicon lembut, boleh dipicit-picit dan boleh gantikan mainan anak-anak. Seterusnya, silicon ini sangat mudah dibersihkan dan selamat kerana permukaan yang tidak tajam. (Sila keluarkan cover silicon ini dari bahagian dalam diffuser untuk anak bermain sebagai soft toys)

Teman tidur anak dan teman PdPR

Anak lena ditemani Pengu 2  Diffuser dan manfaat minyak pati tersebar disegenap ruang bilik tidur anak. Tidur anak lebih berkualiti dan anak bangun dengan ceria dan sihat.

Bagi anak-anak anda yang terpaksa menyesuaikan diri dengan norma baru pembelajaran di rumah, mestilah akan selalu rasa penat, tekanan lagi dengan kerja sekolah yang banyak. Jadi apa salahnya ibu bapa jadi lebih kreatif dalam mengembalikan keceriaan anak anda. Hanya main ketuk-ketuk sahaja kepala Pengu, dah bertukar bermacam-macam warna, mestilah anak rasa happy. Best sangat dengan colorful light yang cantik.

7 LED Color

Pengu 2 didatangkan dengan 7 pilihan warna LED yang sangat menarik. Pilih 7 warna kesukaan anda dan pasangkan sebagai lampu tidur ruang bilik anak anda. Ia juga boleh dijadikan sebagai lampu hiasan ruang tamu anda dengan rekaan Pengu 2 yang comel dan interaktif. Ini salah satu menjadikan Pengu 2 berbeza dengan Pengu keluaran sebelum ini. Lampu boleh bertukar dengan menekan pada butang LIGHT atau hanya lakukan ketukan sahaja pada kepala Pengu dah terus bertukar warna. Sangat menarikkan!

Stronger mist

Pengu 2 didatangkan dengan pengeluaran mist yang lebih besar berbanding Pengu keluaran sebelum ini.

Longer Operating Hours

Selain itu, operasi Continuous mode lebih lama iaitu 3 Jam berbanding 1 Jam. Ini menjadikan Pengu 2 lebih menarik.

Natural Insect Repellent.

Selain menyebarkan manfaat NARINAR Essential Oil, Pengu 2 juga dapat dijadikan sebagai penghalau serangga perosak semula jadi. Lebih selamat dan fleksibel untuk digunakan bagi memastikan keluarga anda mendapat perlindungan yang lebih optimum. Gunakan NARINAR Essential Oil yang sesuai seperti NARINAR Ellgrie atau pilihan NARINAR Single Essential Oil yang lain.

Easy to use.

Mudah untuk digunakan. Semudah 1,2,3 Pengu Diffuser sebarkan manfaat aromaterapi ke seluruh bilik anak-anak anda. Sangat mudah juga untuk dibersihkan selepas dua kali penggunaan.

100 Days Warranty.

Pengu 2 juga mempunyai tempoh waranti selama 100 hari. Jangkaan masa waranti yang lama dapat memastikan kepuasan hati pelanggan kami.

Pengu 2 mengembalikan fenomena kepada semua NARINAR lovers, bukan sahaja bentuknya yang comel malahan spesifikasi dan fungsinya telah dipertingkatkan bagi memastikan kepuasan hati anda. Kembalikan kecerian dan kegembiraan anak- anak mahu pun orang tersayang dengan hadiahkan peneman terbaik untuk mereka tidak lain dan tidak bukan mestilh Pengu 2.

Back to blog