Daftar Pengedar

Daftar segera untuk menjadi pengedar Narinar di kawasan parlimen anda!

Narinar Reward di Korea

Apa kata pengedar/agen kami?

Siti Jamilah, Skudai

 Assalamualaikum. Hai! Saya Siti Jamilah dari Skudai, Johor. Seorang suri rumah sepenuh masa dan mempunya dua orang anak yang masih kecil. Masing - masing berumur 3 tahun 9 bulan dan 1 tahun 5 bulan.

Mila mula berkenalan dengan Narinar selepas 9 hari berada didalam wad kerana anak kedua terkena jangkitan kuman pada paru-paru atau nama lainya Brochopneumonia. Ibu mertua mila hadiahkan Narinar ini untuk cucunya. Dan ibu mertua berkenalan dengan Narinar dari Kak Wan Inez Sulaiman iaitu sahabat baiknya dari kecil.

Mila gunakan Narinar bila anak Mila itu batuknya datang kembali beserta nafas kelihatan tidak normal & berbunyi seakan lelah. Sejujurnya, Mila masih fobia dan tak sanggup sejarah berulang. Alhamdulillah. IzinNya batuk reda pada hari yang sama dan doktor sahkan anak tiada apa-apa yang serius malah nafas kelihatan normal.

Asbab sebulan selepas menggunakan Narinar. Dengan melihat perubahan positif pada anak-anak tidak mudah terkena selsema dan batuk yang lama malah suami sendiri lega resdungnya. Maka Mila berniat ingin bantu keluarga diluar sana yang mungkin senasib dengan Mila disamping keluar dari Zon Selesa cuba berniaga secara atas talian.

Tanggal 18 September 2017, Mila beranikan diri hubungi Kak Wan untuk menjadi Dropship Narinar. Dengan modal yang sedikit dan hanya berbekalkan 3 botol Narinar sebagai permulaan. Dan Alhamdulillah. Sehingga hari ini lebih 100 botol sudah terjual.

Pencapaian setakat ini Mila menjadi antara :
- Top Agent Narinar Oct - Dec 2017
- Top #FTAsia Agent Nov 2017
- Top #FTAsia Agent Oct - Dec 2017

Sehingga kini Mila masih menjadi pengguna setia Narinar. Alhamdulillah anak-anak Mila zero ubat untuk kes ringan seperti selsema dan batuk. Dan gembira melihat mereka terus aktif dari sebarang penyakit dengan izinNya.

Maka. Mila sangat mencadangkan agar anda rasai sendiri kelebihan Narinar Series ini. Dalam setiap rumah mesti ada. Dan belajar beri rawatan awal bermula dari rumah lagi sebelum melarat. Anda mampu mengubahnya!

Jom sertai Mila bersama-sama keluarga besar Narinar. Sambil berkhidmat kepada orang ramai sambil menjana pendapatan.

Jom tinggalkan jejak di :

FB Siti Jamilah
FB Jom Terapi Selsema Bayi
IG flutherapy.mylaJB
IG flutherapy.testimoni
www.wasap.my/60178474710

 

Azlina Aziz, Pulau Pinang

Hi, Nama saya Azlina Aziz ejen kawasan Pulau Pinang

Ina kenal Narinar FT melalui sepupu Ina, ketika tu anak Ina tengah batuk teruk dan dia terus rekemen kepada Ina.
Ina mula sebagai pengguna, guna FT untuk anak Ina yg tengah sakit dan baru keluar dari hospital ketika itu. mula menggunakannya masa umur anak Ina 2 tahun 11 bulan. Percaya ke percaya anak Ina sembuh sepenuhnya selepas guna Narinar FT.

Sebelum mula guna FT, hampir setiap bulan anak Ina dijangkiti selsema dan batuk. Sekarang Alhamdulillah. Kalau demam selsema batuk pun sehari dua saja dah lega.

Ina terus berniat untuk nak bantu ramai ibu bapa yang mengalami masalah sama macam Ina. Ina mula sebagai dropship sejak awal Ogos 2017 dan upgrade menjadi pengedar pada 25/08/2017.

Alhamdulillah pencapaian setakat ini, Ina dapat membantu hampir 100 ibu bapa diluar sana. Setiap bulan menjadi salah seorang top ejen FTutara dan menang cash reward daripada WC. Dapat buat extra income tau..siapa kata wanita bekerjaya tak boleh buat bisnes. Ni dia Ina dah buktikan yg Ina tengah menuju ke arah kejayaan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team Ina boleh hubungi Ina melalui whatsapp ye.

 

Suzliana Aziz, Johor Bahru

Assalamualaikum saya suzy dari johor bahru.

Saya kenal narinar ni daripada kawan. Masa tu anak saya demam dan selsema teruk sebulan tak baik. Dah pegi klinik pakar kanak2 pun sama. Pergi klinik berulang2 tapi masih tak baik juga batuk dan selesema dia. Sampai satu hari nampak post kawan dekat fb dia cakap dia guna narinar ft utk anak dia yang selsema jadi saya terus pm di page fb narinar. Lepas guna alhamdulillah dalam masa seminggu baik. Sampai la saya nak repeat order masa tu hari raya haji tahun lepas cuti panjang postage pun confirm lepas raya so saya decide nak cod di jb lalu terjumpa la mama marr. Cod terus kt rumah dia. Zass lepas tu minggu depan order lagi 3 botol.

Mama marr ajak join dropship/ agen. Saya pun cuba lah dengan bermula jadi dropship. Masa tu seminggu 2-3 kali berulang rumah mama marr amik stok. Nak jadi agen kena kumpul modal dulu. Jadi saya sedikit2 kumpul modal daripada dropship dan sekarang alhamdulillah setiap bulan terpaksa restock. Alhamdulillah dengan narinar juga dapat saving sikit2 dan topup perbelanjaan mana yang patut.

Dengan narinar juga saya dapat bantu parent untuk tingkatkan kesihatan anak mereka. Alhamdulillah customer semua repeat order.

Saya harap lepas ni dapat banyak reward dari narinar. Rugi tauu tak kejar.

So untuk lovely parent yang sayangkan anak2, yang pentingkan kesihatan anak2, tak salah untuk mencuba. Tak salah untuk kite invest untuk kesihatan anak2. Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal terus cinta sampai ke syurga gituuu

So lovely parent di luar sana ada yang nak cuba narinar t-series? Saya sedia membantu. Boleh call/ whatsapp saya di

www.wasap.my/0197165231

 

Syafarul Azmi

Syafarul Azmi ( Syah ):
Assalamualaikum semua

Semoga anda sekeluarga semakin sihat walafiat disamping keluarga.

Terima kasih diberi peluang untuk menceritakan bagaimana saya bertemu jodoh dengan si botol biru ni.

Sebenarnya kisahnya bermula dari November 2016 dari anak bongsu saya berumur 5 tahun yang duduk Nurseri dan kerap selsema.

Dahlah kerap sakit, setiap kali selsema, confirm saya dan wife tak boleh tidur kerana anak merengek sepanjang malam. Mulalah kami nak mengamuk sakan bila badan dah penat.

Pelbagai cara dah cuba, letak bawang di kaki?, wappanas, dan macam2 petua? Pun semua tak berjaya. Sampai kami kena rotate ambil cuti kerana anak tak sihat.

Last2 bila cuba gunakan terapi selsema narinar ni dari dto, teruslah saya cuba dan nampak kesannya. Anak semakin mudah lega selsema dan kurang kerap sakit. Muka ceria jer.

Kemudian, pada hujung 2016, saya pun bertekad nak jadi agent flutherapy. Sebabnya adalah untuk share manfaat disamping buat income tambahan. Terima kasih kepada wc aina kerana sudi ajar dan direkruit sebelum upgrade dari DS ke agent dan dibawah tunjukajar WC kakwan inez bermula Feb 2017.

Bermulalah kisah menjadi peniaga sambil bekerja. Macam-macam teknik saya belajar, terutama dari semangat kakwan yang walaupun berumur tapi tetap cergas menjemput rezeki.

Alhamdulillah, pada mei 2017 saya berjaya menang cabaran cruise pertama Flutherapy dan menang pelbagai hadiah lain dengan menjadi top agent narinar. Memang banyak yang belajar dan rasa seronok dapat membantu orang sambil buat side income.

Kini, saya dalam proses nak belajar merekruit dan menambah nilai hidup orang lain supaya dapat sama-sama manfaatnya. Jika anda berminat nak mencari income tambahan sambil membantu orang lain, sila whatsapp
http://www.wasap.my/60192832493 .

Saya boleh ajar anda untuk menambah ekonomi keluarga.

#NarinarSquad
#TipsNarinar