Daftar Stokis

Daftar segera untuk menjadi stokis Narinar di kawasan parlimen anda!

 

Narinar Reward di Korea

Narinar Appreciation Day bersama Stokis Berdaftar Narinar

Program-program bersama Stokis Berdaftar Narinar

Narinar di Media

Sijil Pengesahan Produk Narinar

 

 

 

 

Apa kata stokis kami?

Fauziah Ramali, Tangga Batu Melaka

 

Hai assalamualaikum.
Nama diberi fauziah bt Ramali. Nama glamour ala-ala retisnya acut... Nama manja orang cakap. Nama dari kecik..mesti pelik kan mana datang acut tu…hik3. Asal orang Melaka dan duduk pun melaka, bumi hang tuah. Di mana segalanya bermula.
Acut kenal Narinar nie masa awal-awal dari officemate. Sebelah meja jerk ha..Tuan Hidhir. Masa tu nama asal Narinar FT nie nyaman oil. Sebab kn budaya suka support kawan2 berniaga beli la, mencuba tak salah kan. Masa tu beli 3 botol kongsi 3 orang dapat murah skit kan. 

Masa beli tu cuba guna dekat anak yang 1st. Si kakak pada tahun 2016. Masa itu die 4 tahun dan dah mula anto sekolah dan duduk taska. Dari pagi sampai ler ke petang. Boleh kata setiap minggu kakak batuk dan selsema. Kecian sangat la memang hari-hari bekal ubat pergi sekolah. Sampai die sendiri bosan dan cakap. Ibu kesian dekat baby ler asyik kena makan ubat jerk. Mau tak touching ibu kan bila anak cakap gitu ko. Masa tu die la emas intan dan payung. Anak sorang lagi masa tu. Ye la sayang, ibu layan kan. Alhamdulillah cuba apply NarinarFT menjadi plak tu.

Nak jadikan cerita rezeki tahun tu juga pregnant anak ke 2. Acut pulak lain kisah nya. Orang lain sibuk morning sickness. Kita nie ha, evening sickness. Demam migrain selsema batuk setiap hari ko.. sepanjang mengandung. Redho jerk la. Besar pahalanya kan. Nikmat nak jadi ibu nie bukan senang. Setiap anak lain-lain pengalamannya. Tak berani nak makan ubat punya pasal amek jerk minyak si kakak tu buat sapu. Alhamdulillah memang menjadi la. Sapu setiap mlm. Lepas isyak terus masuk bilik sambil sapu minyak. Memang teman rapat sepanjang masa la. Boleh cuba amal kan. inshaAllah selamat untuk para ibu yang mengandung.

So bila keluar jerk si adik anak no.2 nie dah lega ha. Memang dah siap standby sentiasa. Buat sapu harian sentiasa la minyak tu. Alhamdulillah satu rumah serasi la guna. Anak-anak pulak sekarang nie duduk taska dari pagi sampai petang. Lagi la nak kena ada perisai untuk sistem daya tahan mereka kan. Kalau kena selsema batuk tu inshaAllah la sekejap jerk. Tak ada la sampai melarat nak makan ubat kerap setakat nie.

Acut asal nya guna jerk sendiri minyak nie. Tak ada niat pun nak menjual. Sambil-sambil tu promote juga la dekat jiran-jiran rumah yang ada anak kecik untuk beli. Macam biasa la stail nak berjimat cermat kan. Ajak jenjiran share beli sesema dapat murah…hahahaha.. 

Lastly permintaan jenjiran dah ramai baru ler terbuka hati start menjual secara
official. Kalo tak silap start bulan April 2017. Alhamdulillah bila kita dah guna sendiri, bila nak menjual tu feeling die lain sikit tau. Kita dapat selam sehabis dalam apa yang kita guna dan jual. Bukan semata-mata jual nak untung jerk hokey..

Dan kalau nak tahu nie ler 1st time acut jual dan berniaga secara online tau. Syukur sangat-sangat dapat join team narinar nie. Memang HQ ajar dari zero to hero la. Pulak tu dapat team yang sangat-sangat support dan supportive. Training online dan offline siap ade bagai. Nak dengan tak nak jerk la orang cakap kan.

Alhamdulillah bila kita ikhlas menjual dengan niat nak sebar manfaat dekat semua orang Allah permudahkan tau. Boleh kata setiap bulan la dapat reward jualan terbanyak. Walaupun time tu jual sebagai dropship..hik3..memang tak sangka betol. Sampai kan baru-baru nie Acut pergi Korea. Tu semua free tau dapat reward achiever dari narinar. Walaupun time tu acut jual sebagai dropship. Ini bukan tipu real story hokey. Boleh pm tepi kalo tak caya…

 

 

 

Wan Inez, Setiawangsa

 Nama saya Kak Wan Inez Sulaiman Wing Commander Wilayah Tengah area Setiawangsa, KL

Kak Wan kenal Narinar melalui Dto Najib ABakar dan terus buat keputusan jadi dropship memandangkan masa tu Dto Najib memang dah jadi mentor Kak Wan.

Pengalaman sebagai pengguna melalui anak bungsu Kak Wan sendiri, mula menggunakannya masa umurnya 9 tahun alhamdulillah sejak menggunakan FT dah lama tak ke klinik bila dia demam atau selsema batuk. Kalau demam selsema batuk pun 1-2 hari saja dah lega.

Kalau ikutkan di kelasnya setiap hari ada saja rakan-rakannya yang tak dapat hadir kerana selsema atau demam. Tapi alhamdulillah anak Kak Wan jarang kena jangkitan berulang dari persekitarannya.

Kak Wan mula sebagai pengedar sejak October 2016 dan dilantik menjadi stokist pada February 2017. Alhamdulillah pencapaian setakat ini pernah menang reward cruise ke Phuket, reward percutian musim sejuk ke Korea baru-baru ini dan juga cash reward jualan terkumpul dan baru-baru ni memenangi booth Narinar untuk kegunaan team Kak Wan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad? Produknya amat mudah digunakan dan cepat berkesan. Telah lebih dari 20,000 ibu bapa yang kami bantu walau baru setahun jagung umurnya.

Yang menarik untuk Kak Wan tetap setia kerana Narinar berkonsepkan satu keluarga besar.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team #FTAsia Kak Wan boleh hubungi Kak Wan melalui link http://flutherapyasiads.wasap.my/ atau boleh hubungi Kak Wan terus di +60192182769.