Daftar Stokis

Daftar segera untuk menjadi stokis Narinar di kawasan parlimen anda!

 

Narinar Reward di Korea

Narinar Appreciation Day bersama Stokis Berdaftar Narinar

Program-program bersama Stokis Berdaftar Narinar

Narinar di Media

Sijil Pengesahan Produk Narinar

 

 

 

 

Apa kata stokis kami?

Noramrina Saat, Putrajaya

 

Hai assalamualaikum semua. Saya Noramrina Saat, lebih mesra dengan panggilan Mummy Am. Gitewww..

Mummy kenal Narinar FT ni pada awal bulan Januari 2017. Gara-gara meluat tengok hingus anak dok meleleh tak tentu masa, Mummy ringankan jugak jari untuk contact Nafisah Mohamad & tanye pasal Narinar FT ni.

Dalam pada guna sendiri tu, hati rasa terpanggil nak share manfaat Narinar FT ni ngan kawan2. So Mummy pun up lah posting kat FB. Betullah orang cakap, tuah ayam nampak di kaki. Tuah manusia sape yang tahu?

Bermula dari posting saje2 tu, ramai pulak yang selit order. Terus Mummy register jadi dropship. Alhamdulillah, rezeki Mummy bersama Narinar. Bermula dengan dropship, Mummy dinaikkan menjadi stokis pada bulan Jun 2017.

Dalam masa setahun bersama Narinar, alhamdulillah Mummy berjaya capai semua reward yang ditawarkan. Bermula dengan pelayaran mewah atas Star Cruise, hinggalah percutian super ohsem sambil fefeeling Winter Sonata kat Korea. Cash reward pun ada jugak tau!

Kalau korang sume nak join Team Mummy Am, mai la whatsapp Mummy kat nombor ni 010-2161047. Kite sama-sama #BuatSampaiJADI

 

 

Wan Inez, Setiawangsa

 Nama saya Kak Wan Inez Sulaiman Wing Commander Wilayah Tengah area Setiawangsa, KL

Kak Wan kenal Narinar melalui Dto Najib ABakar dan terus buat keputusan jadi dropship memandangkan masa tu Dto Najib memang dah jadi mentor Kak Wan.

Pengalaman sebagai pengguna melalui anak bungsu Kak Wan sendiri, mula menggunakannya masa umurnya 9 tahun alhamdulillah sejak menggunakan FT dah lama tak ke klinik bila dia demam atau selsema batuk. Kalau demam selsema batuk pun 1-2 hari saja dah lega.

Kalau ikutkan di kelasnya setiap hari ada saja rakan-rakannya yang tak dapat hadir kerana selsema atau demam. Tapi alhamdulillah anak Kak Wan jarang kena jangkitan berulang dari persekitarannya.

Kak Wan mula sebagai pengedar sejak October 2016 dan dilantik menjadi stokist pada February 2017. Alhamdulillah pencapaian setakat ini pernah menang reward cruise ke Phuket, reward percutian musim sejuk ke Korea baru-baru ini dan juga cash reward jualan terkumpul dan baru-baru ni memenangi booth Narinar untuk kegunaan team Kak Wan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad? Produknya amat mudah digunakan dan cepat berkesan. Telah lebih dari 20,000 ibu bapa yang kami bantu walau baru setahun jagung umurnya.

Yang menarik untuk Kak Wan tetap setia kerana Narinar berkonsepkan satu keluarga besar.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team #FTAsia Kak Wan boleh hubungi Kak Wan melalui link http://flutherapyasiads.wasap.my/ atau boleh hubungi Kak Wan terus di +60192182769.