Ibu Rose Love with NARINAR

Promosi Ibu Rose (Love & Parenting Guru)

Ibu Rose

 

Prof. Dr. Rozieta Shaary atau lebih di kenali dengan nama komersial Ibu Rose ialah personaliti dan selebriti yang tidak asing lagi di kalangan ibu bapa di Malaysia. 
.
Ibu Rose adalah Family & Love Guru yang telah berkecimpung di dalam bidang Pembangunan Modal Insan dan pendidikan melebihi 27 tahun. Pengalaman beliau yang luas mendidik ribuan peserta daripada pelbagai peringkat umur dan latar belakang, menjadikan beliau seorang penceramah yang sangat berpengalaman dan bijak.
.
Ditambah pula dengan kemahiran beliau menggunakan teknologi terkini di dalam komunikasi berkesan seperti Accelerated Learning, Subliminal Dynamic, Neuro-Linguistic programming, Sains Minda dan Sains Tenaga menjadikan program-program kendalian beliau ceria, amat berkesan, dinamik dan kaya ilmu.
Beliau bukan sahaja seorang jurulatih yang dinamik dan berdaya tinggi tetapi juga berpengalaman serta mempunyai ilmu yang luas di dalam bidang ini.
.
Oleh itu beliau sering muncul di ruangan temubual samada di media cetak mahupun media elektronik seperti TV Al Hijrah, RTM, Radio IKIM, ASTRO, TV3,  Utusan, Harian Metro, Mingguan Wanita dan banyak lagi.
.
Pendekatan unik beliau serta mesej yang dikongsikan membolehkan beliau memberi impak yang besar kepada golongan korporat, ibu bapa, para pelajar dan juga pelbagai golongan yang lain baik di dalam kursus, seminar mahupun penulisan beliau. Penulis buku ‘A Love World, Raising Happy Kids’ dan ‘Aku Layak Berjaya’ ini berpegang dengan prinsip bahawa ‘Kasih adalah Pendorong Terkuat’ dan ini menjadi pendorong utama beliau mengajak setiap insan untuk mengatakan ‘Saya Membawa Perbezaan Ke Dunia Ini’.

 

Inspirasi Ibu Rose sangat sama dengan inspirasi yang di bawa oleh Kak Erin iaitu membina dunia yang penuh dengan kasih sayang "World full of Love" dan ianya perlu bermula dari rumah - Ibu bapa & anak-anak. 

 

Koloborasi Ibu Rose & NARINAR ialah satu idea yang sangat di nanti-nanti kan oleh ramai ibu bapa di luar sana untuk sama-sama tingkatkan kemahiran menjadi ibu bapa yang penuh kasih sayang melalui sentuhan. 

 

Kini untuk masa terhad, anda boleh dapatkan diskaun untuk setiap pembelian NARINAR Terapi Bayi di website ini dengan menggunakan kod kupon diskaun di bawah: 

IBUROSELOVE

Taip kod kupon diskaun ini semasa checkout sebelum buat pembayaran dalam tempahan NARINAR anda di website ini. 

atau terus klik link di bawah:

SAYA NAK DAPATKAN PROMOSI IBU ROSE SEKARANG!