Mardhiah Zawawi

 

Mardhiah Zawawi (Squad Narinar Utama)

Parlimen : Putrajaya

No Telefon : 012 697 0980

Hai Assalamualaikum. Salam kenal. Nama akak Mardhiah Zawawi, boleh panggil kak marr.

 

Mula terjebak dengan narinar sejak 2016 sebagai pengguna. Kak marr memang kenal Puan founder kita dari sekolah menengah lagi.

 

Jadi secara jujur, memang nampak kesungguhan kak erin, ikhtiarkan kesihatan anak beliau yang selalu di serang epilepsy berbulan lamanya ketika itu.

 

Pejam celik Alhamdulillah kak erin kongsikan anaknya beransur sembuh dengan pelbagai rawatan, dan antara asbab kesembuhan adalah manfaat minyak pati ni.

 

Bila kak erin mula berkongsi tentang nyaman oil (sekarang Bernama frankie), terus kak marr masuk order dan cuba.

 

Alhamdulillah, sangat sangat membantu anak saudara yang ketika itu kerap selsema. Within 1 week, kak marr repeat order lagi. Buat spare orang kata. Dah suka sangat kan.

 

Buka je peluang untuk mendaftar sebagai konsultan, kak marr terus apply. Niatnya nak berjimat, dan berkongsi manfaat minyak pati sekadar untuk family dan rakan rakan.

 

Tapi banyaknya kelas dan panduan yang diberi oleh pihak hq, buat kak marr rasa rugi untuk tidak buat sungguh sungguh dalam berniaga.

 

Itu titik tolak, yang buat kak marr all out nak capai sesuatu dalam berniaga.

 

Alhamdulillah, berbekal semangat yang tak pernah padam untuk terus berkongsi manfaat, dan keyakinan yang tinggi kepada Visi dan misi narinar, setiap kali jatuh pasti akan bangkit.

 

Alhamdulillah juga, setelah 4 tahun telah konsisten capai income 5 angka setiap bulan bersama narinar.

 

Niat kak marr sekarang, tidak lain. Hanya nak kongsikan manfaat minyak pati narinar, yang kualiti dan keberkesanan setanding minyak pati antara bangsa. Dan nak lebih ramai lagi rakan suri rumah, merasa income selesa dari berbisness.

 

Ada yang sedang mencari peluang bersama narinar?

Jom roger kak marr ya!