BAGAIMANA NARINAR BERMULA

Ini cerita NARINAR

Epilepsi adalah keadaan gangguan saraf otak yang sangat serius. Kebanyakan ibu bapa tidak mengetahui bahawa penyakit-penyakit ringan boleh salah satu faktor berlakunya serangan epilepsi bagi seseorang yang menghidapai Epilepsi.

Itulah pengalaman yang dilalui oleh Kak Erin bersama anak sulung tersayang. Kak Erin tidak pernah berhenti untuk mencari cara mengurangkan faktor yang menyebabkan serangan kepada anak tersayang. Faktor seperti simptom sakit ringan, tekanan, kepenatan boleh kita kawal dengan sokongan terapi luaran dan emosi yang tenang.

Kak Erin menemui penyelesaian melalui pati tumbuh-tumbuhan dan bungaan yang digabungkan sekali dengan teknik terapi urutan yang menjadi satu formulasi terbaik yang akhirnya menjadi jenama NARINAR.

Minyak pati & aromaterapi bukan lah menjadi penawar secara total. Namun ia memberi sokongan kepada kualiti kesihatan, emosi dan hubungan kekeluargaan. Bermula dari sinilah, pasangan ini mula berkongsi manfaat yang telah mereka lalui kepada ibu bapa lain khususnya.


KENALI PENGASAS & PASUKAN NARINAR

NARINAR Squad Team


Visi & Nilai-Nilai Narinar

Vision

Minyak Pati Pilihan Untuk meningkatkan kualiti Kehidupan Di Malaysia

Preffered Essential Oils For Greater Living in Malaysia

Mission

Membantu keluarga sihat, tenang & bahagia dengan minyak pati mampu milik

Dan tingkatkan ekonomi keluarga.