Muslihah Kamarudin

013-2085098

Parlimen: Klang

No. Telefon: 013-2085098

Nama saya Kak Muslihah Kamarudin Wing Commander Kuala Langat, Selangor. Kak Mus kenal Narinar masa cuti sekolah akhir tahun 2017 yang lepas. Pada masa itu, kami sekeluarga banyak hadir majlis kenduri. Biasalah masa itu kan cuti sekolah. Kalau kenduri outdoor ini mesti ada yang merokok kan. Anak-anak memang sangat-sangat sensitif dengan asap rokok. Lagi-lagi Insyirah, 1 tahun yang memang ada eczema.

Episod bermula bila anak-anak batuk selsema tak sembuh-sembuh. Sampai dua kali berulang alik klinik pakar, sampai anak perlu sedut kahak sampai tiga hari berturut-turut. Ada yang perlu makan antibiotik sebab kahak banyak sangat. Ini bukan kali pertama kami berulang alik ke klinik. Hampir setiap bulan hadapi rutin yang sama. Setiap kali ke klinik, kos yang kami perlu keluarkan tidak kurang RM70 untuk seorang anak.

Bayangkan kalau tiga orang.

Akhirnya, bincang dengan suami. Kak Mus cakap pada suami, keadaan ini tidak boleh diteruskan. Perlu cari alternatif lain. Suatu hari, Allah bagi petunjuk kepada Kak Mus. Sedang buka fb, tiba-tiba Kak Mus terbaca tentang Narinar FluTherapy (FT).

Hati tertarik untuk ikhtiar guna Narinar FluTherapy untuk anak-anak. Kak Mus terus beli satu botol FT untuk anak-anak. Alhamdulillah, dengan izin Allah, anak-anak sembuh dengan FT. Ihsan dengan Insyirah, beberapa minit lepas sapu dan diterapikan, batuk-batuk dan muntah keluar kahak.

Alhamdulillah, sekarang anak-anak sudah sembuh sepenuhnya dan masih diterapikan setiap hari supaya antibodi terus kuat dengan kandungan Arabic Gum dalam FT. Tidur malam lebih lena, tiada lagi bangun tengah malam menangis sebab tidak selesa. Selepas habis sebotol, Kak Mus ulang semula beli tiga botol dan mula cadangkan pada kawan-kawan di sekolah yang hadapi masalah yang sama. 

Kepada ibu bapa di luar sana, cubalah berikhtiar dengan produk Narinar. Selamat, 100% organik, insya Allah sesuai untuk anak-anak yang kulitnya sensitif macam Insyirah.

Kak Mus ditawarkan oleh Athirah (Staf HQ Narinar) untuk menjadi pengedar pada bulan 1 2018 dan dilantik menjadi stokist pada Februari 2018. Perjalanan Kak Mus sebagai stokis Narinar masih baru. Dengan modal permulaan yang diberikan oleh suami, modal tersebut telah berjaya dibayar semula dan berjaya membuat simpanan lebih daripada RM2000 dalam tempoh 1 bulan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad. Produknya amat mudah digunakan, boleh dibawa ke mana-mana, cepat dan berkesan. Telah lebih dari 30 000 ibu bapa yang kami bantu walau baru setahun jagung umurnya.

Yang paling menarik, ukhuwah keluarga Narinar sangat rapat dan kuat. Kami sentiasa menyokong antara satu sama lain supaya semua berada di landasan yang sama. Jom meroket bersama keluarga Narinar. Hidup seseorang tidak akan berubah jika tidak mengubahnya sendiri.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team Kak Mus boleh hubungi Kak Mus melalui link http://musnarinartherapy.wasap.my//atau boleh hubungi Kak Mus terus di +60132085098.

HUBUNGI STOKIS UNTUK MENJADI PENGEDAR/EJEN DI BAWAH BELIAU