Norazianto Abu

012-772 6619

Parlimen : Johor Bahru & Singapura

No. Telefon : 012-772 6619

Nama saya En. Yan (FB:Norazianto Abu), Leader Narinar Johor.

Alhamdulillah, saya dah bersama dengan Narinar lebih kurang 4 tahun, Dari agent sehingga ke salah seorang partner Narinar. Saya masih bekerja & Narinar adalah satu income tambahan. Saya dapat buat simpanan & rezeki lebih untuk anak-anak dan saya juga boleh buat penambahan aset & pelaburan seperti emas, rumah & sebagainya.

Saya dah join banyak perniagaan sebelum saya join Narinar seperti takaful, unit trust & sebagainya. Kalau dulu saya takut untuk buat perniagaan. Tapi kalau anda masih bekerja, ini masa yang terbaik untuk anda mulakan bisnes. Tidak salah jika kita buat bisnes secara part time, yang penting kita sentiasa berusaha & gigih untuk capat matlamat kita.

Kita kena mulakan tindakan, susun strategi yang mantap, dapatkan ilmu dan pengetahun yang baik tentang bisnes untuk mengembangkan perniagaan kita dengan lebih teratur & sistematik. Dan jangan lupa, kita wajib dapatkan mentor untuk membimbing kita supaya kita tidak terlanggar dinding.

Dan yang paling penting, kita perlu bersama dengan rakan-rakan usahawan yang positif untuk kita kekalkan momentum bisnes supaya kita dapat mengharungi segala cabaran sebagai seorang usahawan.

Saya pilih Narinar sebab Narinar telah mengeluarkan satu jenis produk essential oil yang sangat berkualiti. Kita tahu di luar sana terdapat banyak essential oil yang lain. Akan tetapi, Narinar boleh didapati dengan harga yang lebih berpatutan & mampu milik untuk kita gunakan seisi keluarga. Dan yang paling menarik, Narinar ni halal dan telah diuji bahawa ia 100% selamat digunakan.

Narinar juga dalam bisnes mempunyai kumpulan & rangkaian yang memberi panduan & tunjuk ajar membimbing kita sebagai usahawan Narinar.

Saya berbesar hati untuk menjemput anda semua bersama-sama dengan kami untuk berjaya bersama Narinar dalam apa jua tujuan untuk berniaga. Saya yakin & percaya jika anda ada kemahuan, matlamat & niat yang betul dengan strategi & idea yang anda miliki dan duduk bersama-sama dengan kami membuat tindakan in sha Allah kita semua akan berjaya !

Saya ulangi sekali lagi, in sha Allah, kita akan berjaya !

Boleh contact no di bawah


bit.ly/AgenNoraziantoAbu


atau 012-772 6619

 

HUBUNGI STOKIS UNTUK MENJADI PENGEDAR/EJEN DI BAWAH BELIAU