Nurul Hidaya Yusof

 
Nurul Hidaya Yusof (NarinarPower YulYusof)
Parlimen : Gombak
No. Telefon : 017-6952650
 
Assalamulaikum Saya Nurul Hidaya Yusof atau lebih dikenali sebagai Yul.
Permulaan Yul bersama Narinar adalah sebagai pengguna pada tahun 2017. Asbab Narinar kesihatan anak Yul  semakin terjaga dan jarang sakit.
Yul terus daftar sebagai dropship dan ingin berjinak dengan dunia bisnes di sebabkan baru sahaja berhenti kerja.
Alhamdulillah sehingga kini Yul hampir 5tahun masih setia bersama NarinarFamily. Yul sangat selesa dan gembira bila berada bersama2 circle Narinar. Saling membantu dan sentiasa bakar semangat untuk terus maju ke hadapan.
 
Banyak kelebihan dan kemudahan apabila menjadi sebahagian dari NarinarSquad. Ada bos yang sangat prihatin dan membantu proses perkembangan semua agent, kemudahan sistem yang terbaik, support group fb, telegram dan wassap serta pelbagai reward lumayan serta margin keuntungan yang tinggi.
 
Pencapaian tertinggi Yul adalah pada 2 tahun lepas Yul berjaya unlock reward ke Star Cruise, serta Yul berjaya capai RM130K bersama team NarinarPower untuk 5bulan pertama pada tahun 2021.
 
Dan berjaya capai impian untuk naik level Partner pada tahun ini.
Yul akan teruskan perjuangan bagi menjayakan misi Narinar. Dan fokus bantu anak-anak team NarinarPower untuk grow bersama.
Insyallah semoga Yul dan team dapat bantu dan lahirkan lebih ramai leader yang berkualiti.
 
Jom bersama-sama kami untuk bantu anda dari zero to hero. Kunci untuk capai kejayaan bersama adalah konsisten, disiplin serta sentiasa cabar diri untuk lakukan sesuatu yang baru. Usaha tidak pernah mengkhianati hasil dan doa atas izinNya.
 
Jom ubah hidup kita dari lambat kaya ke cepat kaya. Bantu lebih ramai orang yang memerlukan💪🏻
 
Yul sedia membantu anda🌹
Leader NarinarPower
Parlimen Gombak
#BuildStrongest