PENGU2 RE–LAUNCH

Penguin hidup di Arktik atau Antartika? Pengu2 Re-launch di Malaysia!

Terima kasih Narinar Squad dan Narinar Lovers untuk sokongan dan sambutan luar biasa Pengu2 Soft-Launch yang lepas! Demam Pengu2 masih terasa sampai ke hari ni.

KEISTIMEWAAN PENGU 2 

Colorful and longer! Ya itu tagline yang lebih sesuai untuk menggambarkan kelainan Pengu 2 kali ini berbanding kemunculannya sebelum ini. Jom kita selidik apa yang best dan specialnya Pengu 2. Antaranya ialah:
 

1. Selamat Untuk Kanak-Kanak

Material bahagian luar yang digunakan adalah silicon yang tidak mendatangkan kecederaan pada kanak-kanak. Lembut dan smooth. Jika anak geram, picit-picit pun tak sakitkan jari si comel kita.
 
 

2. Bentuk Yang Comel

Pengu 2 Diffuser mempunyai bentuk yang menarik minat anak-anak. Psikologi anak-anak akan tertarik dengan bentuk Pengu 2 yang comel.
 
 

3. Soft Toys Untuk Anak-Anak (Cover Luar Silicone

Bahagian luar diperbuat dari silicon lembut, boleh dipicit-picit dan boleh gantikan mainan anak-anak. Seterusnya, silicon ini sangat mudah dibersihkan dan selamat kerana permukaan yang tidak tajam. (Sila keluarkan cover silicon ini dari bahagian dalam diffuser untuk anak bermain sebagai soft toys)
 
 

4. Teman Tidur Anak & Teman PdPR 

Anak lena ditemani Pengu 2 Diffuser dan manfaat minyak pati tersebar disegenap ruang bilik tidur anak. Tidur anak lebih berkualiti dan anak bangun dengan ceria dan sihat.
Bagi anak-anak anda yang terpaksa menyesuaikan diri dengan norma baru pembelajaran di rumah, mestilah akan selalu rasa penat, tekanan lagi dengan kerja sekolah yang banyak. Jadi apa salahnya ibu bapa jadi lebih kreatif dalam mengembalikan keceriaan anak anda. Hanya main ketuk-ketuk sahaja kepala Pengu, dah bertukar bermacam-macam warna, mestilah anak rasa happy. Best sangat dengan colorful light yang cantik.
 
 

5. 7 LED Colours

Pengu 2 didatangkan dengan 7 pilihan warna LED yang sangat menarik. Pilih 7 warna kesukaan anda dan pasangkan sebagai lampu tidur ruang bilik anak anda. Ia juga boleh dijadikan sebagai lampu hiasan ruang tamu anda dengan rekaan Pengu 2 yang comel dan interaktif. Ini salah satu menjadikan Pengu 2 berbeza dengan Pengu keluaran sebelum ini. Lampu boleh bertukar dengan menekan pada butang LIGHT atau hanya lakukan ketukan sahaja pada kepala Pengu dah terus bertukar warna. Sangat menarikkan!
 
 

6. Longer & Stronger Mist

Pengu 2 didatangkan dengan pengeluaran mist yang lebih besar berbanding Pengu keluaran sebelum ini. Selain itu, operasi Continuous mode lebih lama iaitu 3 Jam berbanding 1 Jam. Ini menjadikan Pengu 2 lebih menarik.
 

7. Natural Insect Repellent

Selain menyebarkan manfaat NARINAR Essential Oil, Pengu 2 juga dapat dijadikan sebagai penghalau serangga perosak semula jadi. Lebih selamat dan fleksibel untuk digunakan bagi memastikan keluarga anda mendapat perlindungan yang lebih optimum. Gunakan NARINAR Essential Oil yang sesuai seperti NARINAR Ellgrie atau pilihan NARINAR Single Essential Oil yang lain.
 
 

8. Easy To Use

Mudah untuk digunakan. Semudah 1,2,3 Pengu 2 Diffuser sebarkan manfaat aromaterapi ke seluruh bilik anak-anak anda. Sangat mudah juga untuk dibersihkan selepas dua kali penggunaan.
 

9. 100 Days Warranty

 Pengu 2 juga mempunyai tempoh waranti selama 100 hari. Jangkaan masa waranti yang lama dapat memastikan kepuasan hati pelanggan kami.
 
 

Di atas permintaan ramai, Narinar raikan sekali lagi, dengan peluang lebih besar untuk Relaunch Pengu2 Ultrasonik Diffuser pada hari ESOK!

Hanya berlangsung selama 12 JAM sahaja okay!

Apa yang anda akan miliki dengan setiap set Pengu2 ultrasonik diffuser?

  • Percuma Antibac Hand Cream
  • Percuma Hand Cream holder
  • Customised Narinar woven bag (mengikut bilangan Oils)
  • Customised Narinar zipper bag (mengikut bilangan Oils)

Haa, jangan terlepas peluang kali ini. Second chance untuk anda yang tangkas dan cepat. Set alarm untuk ESOK pukul 9 Malam.

Oh kejap!

Dan kami sendiri teruja nak bagitahu, untuk yang bertuah iaitu pembeli nombor 1, 5, 10, 15, 20 dan 25, ini adalah khas untuk anda!

 

Hubungi Narinar Squad konsultan anda, dan jangan lepaskan peluang istimewa ini.