Siti Jamilah

Parlimen: Skudai

No. Telefon: 017-8474710

Assalamualaikum. Hai! Saya Siti Jamilah dari Skudai, Johor. Seorang suri rumah sepenuh masa dan mempunya dua orang anak yang masih kecil. Masing - masing berumur 3 tahun 9 bulan dan 1 tahun 5 bulan.

Mila mula berkenalan dengan Narinar selepas 9 hari berada didalam wad kerana anak kedua terkena jangkitan kuman pada paru-paru atau nama lainya Brochopneumonia. Ibu mertua mila hadiahkan Narinar ini untuk cucunya. Dan ibu mertua berkenalan dengan Narinar dari Kak Wan Inez Sulaiman iaitu sahabat baiknya dari kecil.

Mila gunakan Narinar bila anak Mila itu batuknya datang kembali beserta nafas kelihatan tidak normal & berbunyi seakan lelah. Sejujurnya, Mila masih fobia dan tak sanggup sejarah berulang. Alhamdulillah. IzinNya batuk reda pada hari yang sama dan doktor sahkan anak tiada apa-apa yang serius malah nafas kelihatan normal.

Asbab sebulan selepas menggunakan Narinar. Dengan melihat perubahan positif pada anak-anak tidak mudah terkena selsema dan batuk yang lama malah suami sendiri lega resdungnya. Maka Mila berniat ingin bantu keluarga diluar sana yang mungkin senasib dengan Mila disamping keluar dari Zon Selesa cuba berniaga secara atas talian.

Tanggal 18 September 2017, Mila beranikan diri hubungi Kak Wan untuk menjadi Dropship Narinar. Dengan modal yang sedikit dan hanya berbekalkan 3 botol Narinar sebagai permulaan. Dan Alhamdulillah. Sehingga hari ini lebih 100 botol sudah terjual.

Pencapaian setakat ini Mila menjadi antara :
- Top Agent Narinar Oct - Dec 2017
- Top #FTAsia Agent Nov 2017
- Top #FTAsia Agent Oct - Dec 2017

Sehingga kini Mila masih menjadi pengguna setia Narinar. Alhamdulillah anak-anak Mila zero ubat untuk kes ringan seperti selsema dan batuk. Dan gembira melihat mereka terus aktif dari sebarang penyakit dengan izinNya.

Maka. Mila sangat mencadangkan agar anda rasai sendiri kelebihan Narinar Series ini. Dalam setiap rumah mesti ada. Dan belajar beri rawatan awal bermula dari rumah lagi sebelum melarat. Anda mampu mengubahnya!

Jom sertai Mila bersama-sama keluarga besar Narinar. Sambil berkhidmat kepada orang ramai sambil menjana pendapatan.

Jom tinggalkan jejak di :

FB Siti Jamilah
FB Jom Terapi Selsema Bayi
IG flutherapy.mylaJB
IG flutherapy.testimoni
www.wasap.my/60178474710