Siti Solehah bt MahadiSiti Solehah bt Mahadi (Narinar Munawwarah)
Parlimen : Kota Bharu
No. Telefon : 013-6267961

 

Solehah bermula Narinar pada 2018, ketika itu mencari alternatif semulajadi buat anak kedua Solehah berjangkit selsema batuk dengan Solehah ketika itu baby masih berumur 7 hari. Solehah risau memacam sudah cuba, sampai terjumpa Narinar Ftflutheraphy namanya (Frankie) Alhamdulliah serasi dengan Solehah baik dari batuk.

Ya Allah rasa teruja betul masa tu, ada produk rawatan moden yang semulajadi dapat membantu legakan selsema batuk bukan untuk anak je tapi malah untuk dewasa sama.

Dalam ketika pantang juga Solehah sembelit, seksa tak boleh nak cakap 😭. Solehah pun cuba guna juga Si hijau Ellgrie nama sekarang Alhamdulillah serasi.

Masa tu Solehah kat Kota Kinabalu Sabah. Leader bagitahu kat sana belum ramai lagi ejen. Setelah di fikir fikir, Soehah sign up ejen. Fikir boleh guna untuk anak dan boleh share kat orang ramai.

Pada awal tahun 2019 , Solehah balik kelantan ikut suami dapat mengajar sekolah kat sini.

Di sini lah permulaan Solehah buat bisnes Narinar lebih fokus memandangkan suami pun gaji takde bonus macam kat Sabah.

Alhamdulillah setiap bulan Solehah dapat Top Ejen dan selalu dapat Reward dari Hq dan juga Leader.

Selain guna untuk sekeluarga, dapat membantu pendapatan keluarga dan dapat memberi lebih kepada family dan dapat bayar Zakat yang di terapkan oleh Leader dan HQ.

Semakin lama semakin grow team Solehah. Alhamdulillah April 2021 Solehah naik level sebagai Partners. Team kami selalu muncul dalam Leaderboard HQ Narinar.

Alhamdulillah dengan Izin Allah ramai dah Solehah dapat bantu team Solehah dari dropship dan ke level Manager. Malah mereka dapat membantu keluarga memasing tambah kewangan. Ada yang dah dapat income sampai ke 4 angka.

Di sini Solehah sangat menyarankan kepada ibu bapa yang sangat menitik beratkan altenatif untuk anak anak sekeluarga, boleh guna essential Oil Narinar yang sangat memberi manfaat. Produk yang sangat mampu miliki dan berkesan ikut saranan yang di beri.

Bagi yang ingin menambah pendapatan kewangan juga di alu alukan untuk bersama sama dengan Solehah team NarinarMunawwarah.

Narinar adalah satu flatform yang sangat bagus, ada system yang memudahkan semua ejen. Ada bahan gambar , video, konten setiap hari di beri dan tak perlu susah payah untuk memerah otak dan idea. Hanya bertindak saja. Narinar juga ada menyediakan clas clas ilmu setiap minggu.

Begitu juga dengan Team Solehah. Dengan ilmu bisnes kita akan lebih grow.


www.wasap.my/60136267961