Syafarul Azmi

Parlimen: 

No. Telefon: 019-2832493

Assalamualaikum semua

Semoga anda sekeluarga semakin sihat walafiat disamping keluarga.

Terima kasih diberi peluang untuk menceritakan bagaimana saya bertemu jodoh dengan si botol biru ni.

Sebenarnya kisahnya bermula dari November 2016 dari anak bongsu saya berumur 5 tahun yang duduk Nurseri dan kerap selsema.

Dahlah kerap sakit, setiap kali selsema, confirm saya dan wife tak boleh tidur kerana anak merengek sepanjang malam. Mulalah kami nak mengamuk sakan bila badan dah penat.

Pelbagai cara dah cuba, letak bawang di kaki?, wappanas, dan macam2 petua? Pun semua tak berjaya. Sampai kami kena rotate ambil cuti kerana anak tak sihat.

Last2 bila cuba gunakan terapi selsema narinar ni dari dto, teruslah saya cuba dan nampak kesannya. Anak semakin mudah lega selsema dan kurang kerap sakit. Muka ceria jer.

Kemudian, pada hujung 2016, saya pun bertekad nak jadi agent flutherapy. Sebabnya adalah untuk share manfaat disamping buat income tambahan. Terima kasih kepada wc aina kerana sudi ajar dan direkruit sebelum upgrade dari DS ke agent dan dibawah tunjukajar WC kakwan inez bermula Feb 2017.

Bermulalah kisah menjadi peniaga sambil bekerja. Macam-macam teknik saya belajar, terutama dari semangat kakwan yang walaupun berumur tapi tetap cergas menjemput rezeki.

Alhamdulillah, pada mei 2017 saya berjaya menang cabaran cruise pertama Flutherapy dan menang pelbagai hadiah lain dengan menjadi top agent narinar. Memang banyak yang belajar dan rasa seronok dapat membantu orang sambil buat side income.

Kini, saya dalam proses nak belajar merekruit dan menambah nilai hidup orang lain supaya dapat sama-sama manfaatnya. Jika anda berminat nak mencari income tambahan sambil membantu orang lain, sila whatsapp
http://www.wasap.my/60192832493 .

Saya boleh ajar anda untuk menambah ekonomi keluarga.

#NarinarSquad
#TipsNarinar