Wan Lotfiza Inez Wan Sulaiman

019-2182769

Parlimen: Setiawangsa & Lembah Klang

No. Telefon: 019-2182769

Nama saya Kak Wan Inez Sulaiman Wing Commander Wilayah Tengah area Setiawangsa, KL

Kak Wan kenal Narinar melalui Dto Najib ABakar dan terus buat keputusan jadi dropship memandangkan masa tu Dto Najib memang dah jadi mentor Kak Wan.

Pengalaman sebagai pengguna melalui anak bungsu Kak Wan sendiri, mula menggunakannya masa umurnya 9 tahun alhamdulillah sejak menggunakan FT dah lama tak ke klinik bila dia demam atau selsema batuk. Kalau demam selsema batuk pun 1-2 hari saja dah lega.

Kalau ikutkan di kelasnya setiap hari ada saja rakan-rakannya yang tak dapat hadir kerana selsema atau demam. Tapi alhamdulillah anak Kak Wan jarang kena jangkitan berulang dari persekitarannya.

Kak Wan mula sebagai pengedar sejak October 2016 dan dilantik menjadi stokist pada February 2017. Alhamdulillah pencapaian setakat ini pernah menang reward cruise ke Phuket, reward percutian musim sejuk ke Korea baru-baru ini dan juga cash reward jualan terkumpul dan baru-baru ni memenangi booth Narinar untuk kegunaan team Kak Wan.

Pada yang sedang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan apa kata sertai kami di Narinar Squad? Produknya amat mudah digunakan dan cepat berkesan. Telah lebih dari 20,000 ibu bapa yang kami bantu walau baru setahun jagung umurnya.

Yang menarik untuk Kak Wan tetap setia kerana Narinar berkonsepkan satu keluarga besar.

Jadi kalau ada yang berminat sertai Team #FTAsia Kak Wan boleh hubungi Kak Wan melalui link http://flutherapyasiads.wasap.my/ atau boleh hubungi Kak Wan terus di +60192182769.

HUBUNGI STOKIS UNTUK MENJADI PENGEDAR/EJEN DI BAWAH BELIAU