Sesi Terapi Bayi & Kanak-kanak PERCUMA!

 

Anda ibu bapa yang cari cara alternatif untuk bantu anak kecil dari selsema? batuk? demam? kembung perut? sembelit? sukar tidur/ kerap terjaga, Baby dah berminggu selsema, batuk? susah tidur lena? selalu meragam, nangis? dah puas cuba petua lama? kesian baby tak boleh makan ubat? nafas berbunyi?

Anda nak guna petua lama turun temurun dari atuk nenek tapi TAKDE MASA? SUSAH NAK DAPATKAN AKAR KAYU/ BAHAN-BAHAN SEMULA JADI? MALAS NAK REBUS, BAKAR, GORENG, TANAK dan macam-macam lagi kaedah lama untuk dapatkan minyak dan sapu pada anak. 

Cubalah Terapi Urutan dan Aroma yang telah di amalkan sejak dari zaman berzaman. Teknik urutan TIBET bersama pati aroma tumbuhan eksotik dari Mesir di gabung dengan Bidara petua turun temurun nenek moyang kita amat berkesan bantu anak kecil kita saat di serang simptom ringan atau ketikselesaan. 

Kami telah bantu lebih 60,000 ibu bapa yang sangat berpuas hati dapat bantu anak kecil mereka seawal di rumah dengan tangan mereka sendiri menggunakan teknik urutan dan juga 100% minyak pati (Campuran Essential Oils) dari tumbuhan semula jadi. 

 

Jika anda ingin tahu lagi tentang kebaikan Terapi Urutan untuk bayi, boleh Klik dan baca DI SINI

 

 

 

 

Kami ingin tawarkan SESI TERAPI PERCUMA oleh Juruterapi kami yang terlatih di NARINAR HQ Bandar Puteri Bangi. 

Sila isi kan butiran diri untuk Juruterapi kami hubungi dan aturkan sesi slot Terapi PERCUMA anak anda. 

 

KLIK SINI UNTUK DAFTAR SEKARANG 

 

Isi sekarang kerana bila-bila masa Tawaran Sesi Slot Terapi PERCUMA ini akan di tutup. 

 

KLIK SINI UNTUK DAFTAR SEKARANG 

 

Yang di luar Lembah Klang boleh juga isi dan jika Juruterapi kami berada di kawasan berdekatan anda, kami akan hubungi anda untuk tetapkan temujanji. 

 

KLIK SINI UNTUK DAFTAR SEKARANG  

 

Isi sekarang untuk rasai sendiri pengalaman menjadi Ibu Bapa PEYAYANG yang Tahu Terapi kan anak kecil kita setiap hari demi kebaikan kesihatan dan pertumbuhan mereka.